Chiar dacă au doar doi ani de relație, Maria Constantin și Robert Stoica au avut suficient timp la dispoziție să realizeze că sunt făcuți unul pentru celălalt și că vor să trăiască pentru tot restul vieții împreună. Ei bine, aceștia sunt pregătiți și să facă nunta la care au visat și în plus au spus și când va avea loc unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața lor.

Maria Constantin și Robert Stoica au decis când vor face nunta

Maria Constantin și partenerul ei de viață, Robert Stoica, trăiesc o frumoasă de dragoste de mai bine de doi ani, un timp destul de scurt ar spune unii, dar suficient pentru cei doi îndrăgostiți. Aceștia nu au dat prea multe detalii despre ziua în care își vor uni destinele atât în fața lui Dumnezeu, cât și în fața ofițerului de stare civilă, dar și-au asigurat fanii că marele eveniment va avea loc, cu siguranță, anul viitor în luna iunie.

Într-un interviu pe care frumoasa interpretă de muzică populară l-a acordat, a spus că perioada aceasta a fost una extrem de aglomerată atât pentru ea, cât și pentru viitorul ei soț, ceea ce înseamnă că nu au avut suficient timp la dispoziție suficient timp să pună cap la cap cele mai importante aspecte legate de ziua nunții, tot ce știe este că vrea să îmbrace rochia de mireasă vara, dar nu are nici cea mai mică idee care este locația unde vor petrece așa cum se cuvine alături de cei din familie, dar și alături de prietenii lor.


„La anul va fi sigur nunta, probabil în luna iulie, dar nu am stabilit pentru că abia am ajuns pe acasă, cu evenimentele dintr-o parte în alta și este destul de dificil. Momentan, nu am avut timpul și răgazul să mergem la o locație, să vedem”, a declarat Maria Constantin, la Antena Stars.

Un alt moment important din viața lor despre care sigur le vor povesti copiilor și, cine știe, nepoților. Ei bine, Robert Stoica și-a făcut apariția în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă cu un buchet imens de trandafiri și i-a propus artistei să îi fie alături pentru tot restul vieții sale, iar Maria Constantin a acceptat fără să se gândească de două ori, deoarece a știut încă de la început că el este bărbatul alături de care vrea să își întemeieze o familie și care, de asemenea, să devină tatăl copiilor ei.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2022 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.