Bianca Drăgușanu a găsit 21.000 de euro într-un mall din Capitală, în timp ce voia să savureze un croissant cu una dintre prietenele sale. De fapt, din câte a povestit chiar vedeta, se pare că persoana care o însoțea a fost cea care a văzut banii și tot cea care a cerut imediat ajutorul autorităților.

Ce a făcut Bianca Drăgușanu cu cei 21.000 de euro găsiți în mall

Bianca Drăgușanu a ieșit în Mall Băneasa din Capitală, la primele ore ale dimineții, alături de una dintre prietenele sale. La un moment dat, acestea au decis să se oprească la Paul, pentru a-și cumpăra câte un croissant și o apă, moment în care pe tejgheaua locului respectiv, prietena sa găsit o pungă în care se aflau nici mai mult, nici mai puțin de 21.000 de euro, moment în care a decis să sune la poliție, dar nu înainte de a-i cere divei sfatul cu privirile la ceea ce urma să facă.

După ce a sunat la poliție, și-a dat seama că în punga respectivă se afla și un pașaport, iar întâmplarea a făcut că îl cunoaștea pe omul respectiv. Povestind toate acestea, și-a dat seama că ar putea ca oamenii să nu creadă în spusele sale, dar i-a asigurat că fix așa au stat lucrurile. S-a bucurat că îl cunoaștea pe omul cu pricina, dar având în vedere că oamenii legii fuseseră deja anunțați, acest lucru nu i-a fost de un prea mare ajutor.

”Doamnelor și domnilor, vreau să vă spun ce mi s-a întâmplat de la primele ore ale dimineții. Am venit în Mall Băneasa, unde m-am întâlnit cu prietena mea (…) Ne-am oprit la Paul să ne luăm un croissant și o apă.

Prietena mea a găsit pe tejgheaua de la Paul, unde mie îmi era sete și am vrut să îmi iau o apă, o pungă cu 21.000 de euro. Prietena mea a sunat la poliție, bineînțeles după ce mi-a cerut sfatul, știu că pare un pic telenovelă dar așa este. A sunat la poliție și întâmplător sau nu cunoșteam cetățeanul din pașaport, pentru că în pungă era un pașaport”, a povestit Bianca Drăgușanu, pe Story.

Pentru a nu le lăsa fanilor semne de întrebare, Bianca Drăgușanu a povestit și de unde anume îl știe pe cel căruia îi aparțineau banii. Ei bine, se pare că după ce a luat parte la o petrecere mondenă, în urmă cu trei luni, a luat masa cu omul respectiv care venise cu fiica lui în vârstă de 21 de ani care era o mare fană de-ale ei, dar mai ales adora rochiile sale. La vremea aceea, cei doi au făcut chiar și schimb de numere, dar nu au fost relevante aceste lucruri, iar bărbatul nu și-a recuperat încă banii, deoarece trebuie îndeplinite anumite proceduri.

Citeste si:
Protestul transportatorilor continuă. Manifestanții au spus că...
Protestul transportatorilor...

”(…) Acum trei luni, după petrecerea Viva eu cu prietenele mele am luat cina la un restaurant din Capitală, unde acest domn a venit însoțit de fiica lui, cred că în vârstă de 21 de ani, care îmi era una dintre fane și îmi adora rochiile. Mi-a cerut politicos să facem schimb de numere de telefon pentru că fiica lui și-ar dori foarte tare să-i fac niște rochii și să o consiliez pentru următoarele evenimente.”, a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.