Irina Rimes își serbează ziua de naștere, iar artista s-a bucurat până la această oră de sute de urări. Unele dintre ele au venit din partea membrilor familiei sale sau din partea celor apropiați, iar altele au venit pur și simplu din partea oamenilor care îi ascultă muzica și care o apreciază pentru tot ceea ce a reușit să realizeze până la această vârstă.

La mulți ani, Irina Rimes!

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară și nu numai. Încă de când a luat decizia de a se muta din Republica Moldova în țara noastră și a lansat piesa Visele, cântăreața a reușit să intre la inimile oamenilor. A urmat mai apoi o perioadă extrem de frumoasă pentru ea în care a lansat piese de succes și în care s-a dezvoltat din multe puncte de vedere, dar și una în care s-a îndrăgostit și a suferit enorm.

Partea bună este că iubirea pe care a simțit-o pentru unul dintre foștii ei parteneri de viață a dus la nașterea a zeci de piese care au adunat milioane de vizualizări și pe care oamenii le cântă vers cu vers, în timpul concertelor artistei originare din Republica Moldova. Din fericire, în momentul de față, Irina Rimes este împreună cu David, un francez care a cucerit-o și alături de care a trăit o mulțime de momente frumoase pânâ acum.

Ei bine, ziua de astăzi este una în care Irina Rimes se simte o femeie iubită nu doar de către partenerul ei de viață. Încă de la primele ore ale zilei, artista s-a bucurat de mesajele celor care o iubesc și care nu s-au putut abține să nu îi transmită cele mai frumoase gânduri. Cântăreața de peste Prut împlinește frumoasa vârstă de 31 de ani și chiar dacă aseară a avut concert, iar miezul nopții a prins-o pe drum, nu a putut să nu se bucure de toate mesajele primite.

Sursa foto (c): Irina Rimes/InstaStory

„Ce mișto este să ai o piesă care să descrie starea ta de spirit pe moment și să fie și a ta, scrisă de tine.”, a scris Irina Rimes, acum câteva ore pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.