Gina Pistol se simte epuizată din toate punctele de vedere, iar recent le-a făcut oamenilor care țin la ea și care s-au îngrijorat din cauza absenței sale din mediul online de ce anume a decis să ia o pauză. Ca orice om și partenera de viață a lui Smiley are nevoie de momente pe care să le petreacă de una singură și să își încarce bateriile.

Gina Pistol se simte epuizată, în ultimul timp

Faptul că a devenit mamă a fost un motiv de mare bucurie pentru Gina Pistol, mai ales că și-a dorit enorm lucrul acestan și că a făcut toate eforturile necesare pentru a rămâne gravidă. În același timp, a fost și un lucru care a consumat-o din toate punctele de vedere și nu i-a fost teamă să recunoscă lucrul acesta și nici să discute în public despre toate schimbările care au avut loc în viața sa, de la venirea pe lume a lui Josephine.

Spre deosebire de alte femei, Gina Pistol a adus în discuție și părțile mai puțin frumoase din viața unei femei care aduce pe lume un copil, mai ales în primul an de viață al acestuia. Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut nenumărate sacrificii, a renunțat la toate proiectele sale pentru a-i alături celei mici, dar și la timpul ei. Vedeta nu a vrut să rateze nimic din viața copilei, dorind ca ea să nu aibă nevoie de terapie mai târziu și să ducă o viață bună așa cum ea nu a avut.

Ei bine, toate aceste lucruri au epuizat-o, iar de curând a povestit că nu mai are deloc energie și că a avut parte de un ceva mai greu, în care nu și-a putut da seama ce anume i se întâmplă mai exact.

„Măi, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie și nu e doar energie din punct de vedere fizic, nu am energie psihic. Nu reușesc să mă adun. Oricum sunt puțin mai bine, acum, în perioada asta. Nu știu ce s-a întâmplat, anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine”, a povestit Gina Pistol, pe Instagram.

Tocmai din cauza stărilor pe care le-a avut în ultima vreme, vedeta nu a mai fost atât de activă pe social media. Faptul că are noi responsabilăți o consumă enorm, dar admiratorii ei speră să își revină curând.

„De aceea nici nu am făcut postări pe Instagram, pentru că pur și simplu nu am avut energie. Toată viața asta de om mare mă consumă enorm. Și de când am devenit mamă parcă nu mai am timp de nimic altceva. Adică, tot timpul fac cumpărături, mă ocup de casă, gătesc, stau și eu cu copilul”, a mai zis ea.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2022 - 07 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.