Yny Sebi câștigă sume fabuloase din muzică, la doar 18 ani ai săi, dar nu se gândește doar la ei, iar din primi bani primiți le-a făcut câteva surprize frumoase celor care l-au crescut și care au avut încredere în el că va ajunge unde își dorea. Ei bine, le este extrem de recunoscător și a avut grijă să îi răsplătească așa cum se cuvine.

Ce face Yny Sebi cu sumele fabuloase câștigate din muzică

Yny Sebi este unul dintre artiștii momentului, iar recent acesta a urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din România. De asemenea, el a dat și un interviu în care a vorbit despre parcursul lui în carieră, fiind extrem de fericit că ultimele piese pe care le-a lansat au prins foarte bine la public. „Defectul meu” chiar a ocupat primul loc în Trending câteva zile bune, motiv pentru care nu poate decât să îi fie recunoscător lui Boier Bibescu, el fiind cel care l-a ajutat enorm să ajungă tot mai sus.

Mai mult de atât, tânărul din Buzău a mărturisit că a avut și noroc, pentru că i s-au întâmplat atât de multe lucruri frumoase. A muncit pentru ceea ce are, dar nu la fel cum o fac alte persoane din generația sa. Cea mai mare luptă pe care a dus-o a fost la nivel psihic, din cauza comentariilor răutăcioase pe care le-a primit din partea oamenilor care nu l-au avut deloc la suflet și care nu îl au nici acum. Cel mai important este, însă, faptul că nu s-a lăsat doborât și că și-a văzut visul împlinit.

Retail jobs

„E un vis, de mult mi-am dorit chestia asta și Boier Bibescu m-a ajutat foarte mult. Am fost foarte fericit că a fost știrea, cu «Defectul meu», când a ajuns locul 1 în trending, că manelele au fost detronate. Îți dai seama că m-am simțit foarte împlinit.

N-am de ce să mă ascund sau să mint, dar este vorba și despre noroc, că am avut ocazie de la Dumnezeu să mi se întâmple atâtea chestii frumoase. A fost și muncă, nu 24 de ore în studio, muncă psihică mai mult, că erau oameni care ziceau: «Lasă-te, că ești nu știu cum, ești nu știu cum!». Mai mult la creier mă afectau vorbele astea! Și echipa o am pe cea mai bună, avem cea mai tare echipă la ora asta și mă simt ca în familie cu ei!”, a declarat Yny Sebi, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Zilele Bucureștiului 2022. Ce evenimente vor avea loc între 16-18...
Zilele Bucureștiului 2022. Ce...


Nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul că face bani frumoși din muzică, deși doar ce a împlinit vârsta de 18 ani. Oricât de mult succes ar avea, Yny Sebi nu uită de unde a plecat și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a-i răsplăti pe care care l-au crescut și care l-au ajutat să devină cine este astăzi. De exemplu, bunicii sale i-a făcut cadou o vacanță, iar părinților lui le-a cumpărat haine.

„Cred că (n.r. «mi-am cumpărat») haine, dar țin minte când au început să îmi vină banii mei personali, le-am luat mamei și tatălui. Am trimis-o și pe bunica într-o vacanță, am început să fac super multe chestii de genul, pentru că până la urmă bunica și părinții m-au crescut. Trebuie să mă revanșez față de ei. I-am zis și bunicii mele: «Dacă e să pățești ceva, să ajungi în spital, crede-mă, nu se pune problema. Unde ai tu nevoie să mergem, mergem!»”, a mai zis tânărul, pentru sursa citată.

Citeste si:
I s-au furat sute de mii de euro din casă, dar nu uită să fie om....
I s-au furat sute de mii de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.