Andreea Bălan a oferit câteva declarații cu totul și cu totul neașteptate, având în vedere că a evitat cât a putut de tare să discute despre acest subiect. Vedeta se consideră o femeie norocoasă pentru că a avut alături de ea persoanele potrivite, pentru că în lipsa lor i-ar fi fost mult mai greu să treacă peste unul dintre cele mai dificile momente din viața sa.

Andreea Bălan, despre divorț de George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au format un cuplu timp de mai bine de cinci ani, iar după numai cinci luni de căsnicie, aceștia au decis să o ia pe drumuri diferite. Cei doi au împreună și două fetițe care au rămas în grija mamei lor și pe care actorul le vede din când în când. Deși a demonstrat mereu că este o femeie puternică, de data aceasta artista a suferit enorm și nu îi este rușine să recunoască.

Cântăreața a vorbit, în cadrul unui podcast în care a fost invitată, despre perioada în care ea și George Burcea au decis să divorțeze și le este recunoscătoare oamenilor care au fost lângă ea la vremea aceea. Prietenii ei o ascultau, ori de câte ori avea nevoie și doar povestindu-le lor ce era în sufletul ei a reușit să ajungă la linia de plutire și să fie în continuare cu picioarele pe pământ, mai ales pentru că fiicele sale aveau nevoie de ea. Nu mai este un secret nici că s-a confruntat cu depresia, dar cel mai important este că și-a revenit, iar fanii ei sunt mândri de ea și o iau drept model.

„Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți, pe rând, am văzut asta în filme. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri. După astea patru luni de zile mi-am trecut dintr-o dată. Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni”, a spus Andreea Bălan, potrivit spynews.ro.

Între timp, fostul ei soț a reușit să își refacă viața și este extrem de fericit alături de Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în timăp ce ambii erau concurenți în cadrul emisiunii Ferma. Au trecut doi ani de atunci, iar cei doi îndrăgostiți au deja planuri serioase de viitor, locuiesc împreună și se gândesc la ziua în care vor păși împreună în fața altarului. Actorul este recunoscător, că a găsit o femeie precum prezentatoarea care să îl iubească sincer și să îl susțină în orice face.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.