În ultima vreme, glumele despre George Buhnici fac senzație pe internet, pentru că atunci când vine vorba de ironii la adresa altor persoane, românii dau dovadă de foarte multă imaginație. Încă de când filmarea în care jurnalistul face afirmații total nepotrivite despre femeile care au vergeturi și celulită a apărut pe internet, oamenii nu doar că l-au criticat în cel mai dur mod posibil, dar au făcut și foarte multe TikTok-uri în care au râs așa cum au știut ei mai bine de vlogger.

Ce glume s-au mai făcut despre George Buhnici recent

Nu doar afirmația despre femeile pe care le-a sfătuit să meargă la sală, în loc să investească bani în tatuaje a devenit virală, ci și cea în care spunea despre Lorena Buhnici faptul că arată precum o minoră, în timp ce o prezenta în fața camerelor de filmat. Unii au adunat milioane de vizualizări datorită faptului că și-au exprimat părerea, iar lucrurile nu s-au calmat nici măcar după ce vloggerul a ieșit în fața cu o filmare în care își cere scuze în fața femeilor pe care le-a jignit într-un moment de euforie, după cum l-a descris chiar el.

Ei bine, a trecut aproximativ o lună de când „scandalul vergeturilor” a luat amploare în mediul online, iar glumele pe marginea acestui subiect au început și ele să apară. Recent, chiar și Mircea Badea a fost ironic la adresa lui George Buhnici, în timp ce se relaxa la plajă. Acesta nu s-a putut abține și a postat o imagine alături de partenera lui de viață în care a transmis că arată ca un minor, fiind clar pentru toată lumea la ce anume făcea referire. Așa cum era de așteptat, oamenii s-au amuzat copios pe seama afirmațiilor sale.

”Uitați-vă la mine, arăt ca un minor”, a scris Mircea Badea, pe contul lui de Instagram.

După părerea multora, filmarea în care își cere scuze și în care apare cu barbă și îmbrăcat în negru nu este deloc una sinceră, ci în loc să amelioreze situația a înrăutățit-o. La un moment dat, George Buhnici afirmă că s-a comportat ca un „băiețaș de cartier”, parte a discursului său care le-a atras atenția lui Sișu Tudor, dar și lui Puya. Cei doi artiști au făcut glume la rândul lor pe internet și au spus că ar fi cazul să ia și ei atitudine, așa cum au procedat femeile pe care le-a jignit.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.