Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Leonte și Theo Rose au luat-o pe drumuri diferite și nici faptul că ea este deja într-o altă relație cu regizorul serialului Clanul, serial din a cărei producție face parte și frumoasa artistă. Cântăreața a confirmat separarea de nepotul lui Nea' Mărin chiar pe contul ei oficial de Instagram.

Cum a reacționat Alex Leonte, după ce s-a aflat că el Theo Rose nu mai sunt împreună

Theo Rose trăia o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Leonte, nepotul lui Nea' Mărin. Nimeni nu credea că vor ajunge vreodată să nu se mai înțeleagă, mai ales pentru că au trecut prin atât de multe lucruri împreună, iar el i-a fost alături și în cele mai grele momente din viața sa, cele în care se confrunta cu anxietatea. Pe vremea când era concurentă în cadrul competiției „Bravo, ai stil!”, frumoasa artistă a vorbit despre acest subiect delicat din viața sa care i-a dat mari bătăi de cap și tot atunci a recunoscut că a avut cel mai mare noroc cu fostul ei partener de viață.

Celor mai mulți dintre fanii cântăreței le plăcea enorm cu le stătea împreună și chiar au crezut că sunt și fericiți, ceea ce de la un timp nu se mai întâmpla deloc. Din câte a povestit chiar Theo Rose, după ce imaginile cu noul ei partener au devenit virale, relația lor nu mai funcționa de ceva vreme, erau separați și nici nu mai locuiau împreună în momentul în care a decis să îi dea o șansă regizorului Anghel Damian. De asemenea, cântăreața a spus că fostul ei iubit, familia și prietenii au știut de relația lor, așa că nu se poate spune că l-a înșelat.

”Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea”, a declarat Theo Rose, la Story.

După ce ea a făcut mai multe declarații, în mediul online, în care a vorbit despre despărțirea de bărbatul alături de care a trăit aproximativ cinci ani de zile, el nu a ieșit în față cu niciun fel de mărturisire, dar a luat o decizie radicală și anume a șters toate pozele de pe rețelele sociale pe care le avea cu ea, iar Theo Rose a procedat la fel, ceea ce înseamnă că acum nu mai există nicio urmă a iubirii lor.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.