Viața de mămică este o provocare continuă pentru Simona Gherghe care recent a plecat într-o vacanță de vis alături de întreaga ei familie. Din păcate, vedeta nu s-a putut bucura de cele câteva zile petrecute în afara țării așa cum se cuvine, deoarece fiica sa avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Simona Gherghe vede viața de mamă ca pe o provocare

Simona Gherghe este o persoană ocupată pentru care cariera ocupă un loc extrem de important în viața sa, dar care oricât de multe lucruri ar avea de făcut își găsești și timp pentru a-l petrece cu familia. De curând, prezentatoarea, partenerul ei de viață și copiii pe care îi au împreună au decis să meargă într-o vacanță în Grecia, unde nu s-au putut distra deloc așa cum și-au propus din cauza fiicei lor care nu s-a simțit deloc bine.

Faptul că Ana, fiica ei, a avut febră și a avut nevoie de îngrijiri medicale i-a stricat planurile, la scurt timp după ce a declarat în mediul online că vrea să se bucure de timpul ei liber alături de familia ei și că sunt mai bine ca oricând, faptul că au fost împreună toți patru fiind cel mai important pentru ea. Ea și soțul ei și-a făcut foarte multe griji pentru cea mică și au reușit să se mai liniștească, după ce a fost văzută de niște medici.

„E așa de simplu, uneori… Nu e nevoie decât de îmbrățișarea asta. De noi patru, împreună. Cât am tânjit după vacanța asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu așa ușor. Uite, de-abia ne-am liniștit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră.”, a povestit Simona Gherghe, pentru cancan.ro.

Cel mai mare moment de panică pe care l-a avut a fost în clipa în care Ana nu își mai revenea deloc și și-a dat seama că situația nu se va rezolva de la sine, ci trebuie să ceară ajutorul unor specialiști. Micuța a fost supusă unor teste și consultații care i-au dat mai apoi diagnosticul: amigdalită acută. Deși situația nu a fost tocmai una plăcută, Simona Gherghe are de gând să se bucure în continuare de vacanța pe care au așteptat-o atât de mult.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

„Suntem în Grecia, am mers la doi medici aici, după teste și consultații, am găsit și cauza: amigdalită acută. Deja e bine, veselă, cum o știm, cu sare-n păr și greu de scos din apă, ca toți copiii. Ne bucurăm de cele mai frumoase apusuri și mâine o luăm de la capăt. E așa simplu, uneori.”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.