Monica Pop nu s-a mai putut abține și și-a dat cu părerea despre gafa pe care a făcut-o George Buhnici în urmă cu câteva zile, în timp ce se afla la Neversea. Jurnalistul a dat câteva declarații în care le-a spus femeilor că ar trebui să investească mai mult în sală, nu în tatuaje, deoarece el merge la mare să vadă piele și nu orice fel de piele, ci una fără vergeturi și fără celulită.

Lorena și George Buhnici, critici din partea Monicăi Pop

Lorena și George Buhnici și-au luat extrem de mult hate în ultima vreme pe rețelele sociale, în urma afirmațiilor controversate pe care jurnalistul le-a făcut în timpul unui interviu pe care l-a acordat în timp ce se afla la mare. Acesta a avut de zis câteva cuvinte dure la adresa femeilor care nu arată așa cum ar vrea el și care nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate, dar a menționat și că partenera lui de viață arată precum o minoră, în timp ce o arăta în fața camerelor de filmat.

Femeia nu a avut nimic de comentat și s-a amuzat copios pe seama spuselor soțului ei și părea că este total de acord cu afirmațiile acestuia, motiv pentru care oamenii au început să o critice și pe ea. Mai mult de atât, ea a postat la un moment dat câteva imagini cu o femeie care se confrunta cu kilogramele în plus și care se afla la mare, imagini pe care le-a făcut chiar și în dreptul cărora a scris câteva cuvinte nu tocmai demne de laudă. Primind foarte mult hate din partea oamenilor, vedeta a decis să își închidă contul de Facebook.

Comportamentul celor doi soți i-a atras atenția și Monicăi Pop, care le-a transmis că au nevoie de un control oftalmologic urgent, fiind șocată de faptul că jurnalistul se consideră un bărbat frumos. În mod ironic, medicul a întrebat dacă Lorena și George Buhnici or avea oglindă. La final a ținut să mai precizeze că și dacă ar fi fost doi oameni frumoși, având în vedere situația de acum ar fi fost tot urâți în fața celorlalți.

”Familia Buhnici, examen oftalmologic urgent! Nu pot crede că „dl” Buhnici se crede un bărbat frumos! Sunt 2 oameni cu fețe în niciun caz frumoase, dimpotrivă, pentru asta am recomandat examenul oftalmologic! Atât pentru absența autoaprecierii reale, dar și pentru ridurile perioculare după cum par în poză!

Citeste si:
Care este posibila cauză a decesului lui Nosfe. Monica Pop a spus...
Care este posibila cauză a...

Incalificabil ce-au putut spune… tocmai un om ca el… și ca ea!… Oglindă or fi având? S-or fi văzând frumoși?! Iar acum, după ce-au putut emana, și dacă erau frumoși, tot mapamondul i-ar fi văzut mult mai urâți decât sunt în realitate! Mai ales la suflet!”, a declarat Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2022 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.