După muncă și răsplată! Iuliana Beregoi a avut parte de cele mai frumoase surprize, odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, dar cel mai frumos și scump cadou și l-a făcut de una singură. Tânăra artistă a visat mereu să conducă, dar nu orice fel de mașină, ci un Porsche care a costat-o 150.000 și pe care l-a plătit cu banii jos, spre surprinderea multora.

Iuliana Beregoi a muncit pentru a-și lua mașina visurilor sale

Încă de pe vremea când era doar un copil, Iuliana Beregoi a visat să ajungă una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste de la noi din țară și a muncit din greu pentru a reuși lucrul acesta. Până acum, cântăreața a susținut o mulțime de concerte, dar niciunul dintre ele nu a fost atât de mare și de frumos pe care l-a făcut la Arenele Romane, pentru a-și sărbători ziua de naștere pe scenă; concert care a fost sold-out în doar câteva zile de la punerea în vânzare a biletelor.

„Sunt ca într-un vis! Mă simt foarte fericită că am ajuns aici. A fost cel mai frumos concert din viața mea, cu cele mai puternice și pozitive emoții. Aș vrea să întorc timpul să mai trăiesc încă o dată acele emoții”, a declarat Iuliana Beregoi, pentru cancan.ro.

Cel mai tare se bucură de faptul că a reușit să își cumpere la mașina la care a visat mereu, fără a primi ajutor din partea părinților ei. Tot de ziua sa, Iuliana Beregoi a sărit și cu parașuta, experiență de care s-a bucurat din plin.

„Primul cadou pe care l-am primit a fost această brățară, astăzi am sărit cu parașuta, unul dintre cadouri este mașina pe care mi-am cumpărat-o eu, de ziua mea, pentru că mi-am dorit-o foarte mult. Am muncit pentru mașina asta de o grămadă de timp și în sfârșit ea este aici pentru mine! Mi-am luat-o eu singură din banii mei, exact. Părinții nu m-au ajutat să îmi cumpăr mașina, mi-am luat-o singură”, a adăugat cântăreața.
















O postare distribuită de Iuliana Beregoi (@iulianaberegoiofficial)

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Deși este extrem de ocupată cu proiectele sale, concertele și toate lucrurile pe care le face pentru cariera sa zi de zi, Iuliana Beregoi a învățat și pentru școala de șoferi. Ea este convinsă de faptul că va obține permisul de conducere din prima și a mai spus că nu există planul B pentru ea nici acum, nici într-o altă situație. Iuliana Beregoi va susține examenul pe data de 15 și este ferm convinsă de faptul că îi vor ieși toate planurile.

„Sunt responsabilă și o să fie mult mai interesant. Pe 15 am examenul și pe 15 iau carnetul, sunt sigură că o să iau examenul din prima. Nu există planul B la mine. Promit că îl iau”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.