Alexia Eram este extrem de fericită pentru că a reușit să obțină permisul de conducere mult dorit, dar pentru care nu a avut timp să învețe, după cum a spus chiar partenerul ei de viață, Mario Fresh, în cadrul unui interviu. Fiica Andreei Esca a luat permisul de conducere din prima, însă a făcut școala de șoferi de trei ori. Cel mai important este că a reușit, până la urmă, să își vadă visul împlinit.

Alexia Eram a luat permisul de conducere

Alexia Eram este în culmea fericirii și la fel stau lucrurile și în cazul mamei sale care nu poate să nu se bucure de reușitele fiicei sale din ultima vreme. Partenera de viață a lui Mario Fresh a avut de curând festivitatea de absolvire a facultății, iar la scurt timp după aceea a obținut și permisul de conducere pentru care a făcut școala de șoferi de trei ori, dar pentru care a fost mult prea ocupată să învețe.

Imediat după ce l-a obținut le-a vorbit și fanilor ei de pe Instagram despre reușita sa, pentru că este o persoană foarte activă pe rețelele sociale, iar internauții se bucură enorm să poată fi alături de ea în astfel de momente importante pentru ea. De asemenea, aceștia i-au transmis toate gândurile lor bune, iar unii dintre ei sunt nerăbdători să o întâlnească în trafic. Cea mai mare bucurie a sa este că a reușit din prima și că nu a fost nevoită să mai aștepte, mai ales că a durat ceva timp până a reușit să învețe pentru proba teoretică.

Fiica Andreei Esca a dat primele declarații despre reușita sa în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, unde a povestit că a luat sala cu 23 de puncte, iar în momentul în care a văzut că a obținut 22 de puncte, nici nu i-a mai păsat.

„Sincer, după ce am văzut acolo 22, nici nu a mai contat. Astăzi am avut examenul practic. (…) În sfârșit, l-am luat”, a declarat Alexia Eram, la Pro TV.


„Bine, prima dată când l-a dat, dar a făcut școala de vreo trei ori. Pentru că fiind foarte ocupată, nu a avut timp să învețe, în primul rând, după care să meargă să dea și sala și traseul. Și acum, când are cea mai multă treabă, s-a dus să-l dea”, a zis Mario Fresh.

Citeste si:
Rușii din fruntea Petrotel Lukoil Ploiești au fost demiși....
Rușii din fruntea Petrotel...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.