Liviu Guță a spus clar că nu a susținut niciodată în viața lui un concert în București și nici nu a luat în calcul varianta de a accepta vreodată propunerea de a cânta în Capitală. Cunoscutul cântăreț de manele a enumerat și motivele pentru care a luat o astfel de decizie, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent.

De ce nu a avut Liviu Guță niciun concert în București

Nu este om care să nu fi auzit de Liviu Guță sau care să nu fi ascultat măcar una dintre melodiile sale. Multe dintre manele pe care artistul le-a lansat au devenit celebre, iar pe unele dintre ele oamenii nu le pot uita nici măcar în ziua de azi. Are foarte mulți admiratori care nu au fost niciodată la vreunul dintre concertele sale și care și-ar dori enorm să îl vadă în realitate, să se bucure de muzica lui și să danseze până la epuizare la concertele sale, dar nu toți au acest noroc.

Ei bine, unii nu știu despre el nici măcar faptul că nu a avut nicio cântare în București și nici nu va avea vreodată, după cum el însuși a susținut în timpul unui interviu pe care l-a acordat de curând. Manelistul a povestit, în emisiunea Detectorul de minciuni, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, că el are clienții lui de peste 25 de ani care îl cheamă atât în România, cât și în afara țării, dar niciodată nu a cântat în București.

Tot el a spus că dacă lucrul acesta s-ar fi întâmplat, ar fi fost mâncat, deoarece sunt foarte mulți oameni răi și i-a fost greu să o spună cu voce tare, dar a știut că are dreptate.

"Eu, în primul rând, nu am cântat niciodată în București și nu am să cânt niciodată. Eu am clienții mei de 25 de ani, care mă cheamă peste tot, în afară, în România. Dacă aș fi cântat, probabil eram mâncat demult, pentru că sunt foarte mulți oameni răi și îmi pare rău că e chestia asta. Dacă cineva vine și îmi spune să cânt la nunta lui, îi spun <Nu, nu pot și nu vreau să cânt în București. Dacă o ții în altă parte, ok>. Nu cânt, pentru că știu că aici, vorbesc strict la lăutari, muzicanți și așa mai departe, îți fac manevre.", a declarat artistul, în cadrul emisiunii amintite.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Din fericire, el nu a pățit nimic rău la niciunul dintre concertele sale, deși este unul dintre cei mai iubiți intepreți de manele, dar cunoaște cazuri în care colegii lui au avut parte de tot felul de întâmplări neplăcute la cântări.

"Sunt singurul care nu a pățit nimic la nicio cântare. Probabil de aceea sunt și dușmănit. Nu am luat niciodată în viața mea vreo palmă la nicio cântare. A fost înjurat odată, de unul beat, dar în fine. Nu e normal să îți iei palme la cântări, dar știi de ce? Unii muzicanți le dau voie. Nu am fost niciodată amenințat, pentru că eu am fost băiat finuț cu toată lumea.

Un șmecher adevărat nu are cum să lovească un muzicant, pentru că și el se respectă pe el, are și el un nivel. Din ăștia vin, oameni care sunt frustrați, care nu au nicio legătură cu viața, care nu au niciun viitor, pentru că nu și-au găsit scopul în viață. Ăia cuminți nu au treabă. Oamenii adevărați își văd de treabă.", a mai zis el.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.