Cazul româncei ucise de un rechin în Egipt a făcut înconjurul țării și, de asemenea, le-a făcut pe multe dintre vedetele de la noi să se gândească dacă își mai doresc sau nu să își petreacă vacanțele acolo. După ce Monica Tatoiu a dezvăluit că și-a anulat planurile de a merge în Egipt vara aceasta, Andreea Bănică a ieșit în față cu o serie de dezvăluiri despre trauma trăită acolo.

Andreea Bănică, traumatizată într-o vacanță din Egipt

Andreea Bănică iubește vacanțele și nu ratează nicio ocazie pentru a pleca departe de casă, dar și de problemele sale. Deși își dorește să nu aibă parte de evenimente nefericite, ci doar să se bucure de momente frumoase alături de cei dragi sau de una singură, planurile nu îi ies de fiecare dată.

După ce a citit și ea știrile despre femeia din Suceava ucisă de un rechin în locurile pe care și ea le-a vizitat în repetate rânduri, blondina a simțit nevoia să facă o srerie de mărturisiri despre una dintre experiențele traumatizante de care a avut parte și din cauza cărora nici nu vrea să mai audă de țara arabă.

Toamna trecută, Andreea Bănică și familia ei au vrut să se bucure de câteva zile de pomină în Egipt, dar au fost tratați necorespunzător, ea plângându-se și la vremea aceea de condițiile din hotelul în care au fost cazați, dar și de angații care i-au lăsat un gust amar. Artista a considerat această experiență ca fiind traumatizantă, pentru că în aeroport oamenii se călcau în picioare, iar ei au fost controlați într-un mod barbar, după ce femeile erau separate de bărbați.

”Nu mi-au plăcut serviciile, care nu mai sunt cum erau o dată. Nu mai e curățenie, prost. Nu știu, nu mi-a plăcut mai nimic de acolo. În aeroport, se călcau oamenii în picioare, unii pe ceilalți, care să treacă mai repede. Erau separați bărbații de femei, copiii de sex masculin cu bărbații, fetițele cu femeile. Ne-au controlat într-un stil barbar, pot să spun.

Urât, urât tare. Au luat bebelușii din cărucioare, îi ridicau în sus, pe jos… ăia mici dormeau. Nu știu… într-adevăr e panica asta creată acolo în țară. Au pățit atât de multe atentate, știi, dar ceea ce se întâmplă acolo nu mi-a mai dat siguranța pe care o aveam înainte. Și nu mai îmi place deloc Egiptul. Păcat de marea Roșie și de ceea ce au acolo. Nu mai e ce a fost!”, a declarat Andreea Bănică, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Încă 17 cetățeni români au fost evacuați din Fâșia Gaza
Încă 17 cetățeni români au...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2022 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.