Theo Rose a primit o propunere din partea producătorilor serialului „Clanul” și nu s-a gândit de două ori înainte de a accepta propunerea celor de la Pro TV. Vedeta a fost nevoită să facă o serie de sacrificii pentru a obține rolul cu pricina, implicit să se tundă.

Theo Rose s-a apucat de actorie

Theo Rose se află pe lista celor mai iubite artiste de la noi din țară, iar în ultima vreme se implică în tot felul de proiecte și le-a promis că o vor vedea tot mai des pe micile ecrane. Ei bine, vedeta face parte anul acesta din juriul emisiunii Vocea României, unde va împărți scaunul cu Smiley și unde vor încerca să își formeze cea mai bună echipă și nu în ultimul rând să câștige marele premiu alături de unul dintre concurenții pe care vor paria.

Pe lângă acest proiect, cântăreața va apărea și în serialul "Clanul", motiv pentru care este extrem de fericită și recunoscătoare. Artista a primit propunerea de a face parte din acest proiect și a mers la casting mai mult într-o joacă. Artista nu se aștepta să facă parte din echipă atât de ușor, dar a reușit să primească unul dintre cele mai importante roluri din întreaga carieră și să petreacă timp cu cei mari actori de la noi din țară.


Cântăreața este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă și nu se aștepta ca oamenii să o aprecieze atât de tare, să îi propună atât de multe proiecte. Nu doar pe plan profesional o duce de minune, ci și pe plan personal și are planuri serioase de viitor alături de Alex Leonte. Chiar și acesta este mândru de ceea ce a reușit să facă partenera lui de viață și îi este sprijin în orice situație.

„M-am dus la casting exact într-o joacă, așa. Cineva m-a sunat și mi-a spus că se dă casting pentru un serial care se va face la Pro TV. “Du-te și tu să vezi dacă faci ceva acolo! Îți trimit scenariul, învață alea și du-te!” M-am dus, am făcut acolo cât m-a dus capul să fac, după care am fost sunată ulterior, spre marea mea mirare, și am primit vestea că am luat rolul acesta. Am crezut că e o glumă, nu m-am așteptat nicio secundă la chestia asta”, a declarat Theo Rose într-un interviu pentru playtech.ro.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.