Denis Roabeș nu a fost foarte deschis în fața fanilor lui și i-a luat mult timp până să facă dezvăluri despre viața privată, despre pasiunile sau calitățile pe care le are. Ei bine, recent, cântărețul a făcut o serie de dezvăluri despre aceste aspecte mai puțin cunoscute despre el, iar fanii s-au bucurat că au putut afla asemenea informații despre el.

Denis de la The Motans a vorbit despre pasiunile sale

Anul acesta, noul sezon al emisiunii Vocea României vine la pachet cu o serie de surprize pentru cei care au urmărit show-ul încă de la început și cunosc formatul. Una dintre ele este legată de faptul că în juriu se va afla și Denis Roabeș, solistul de la The Motans, care se declară pregătit pentru ceea ce urmează și dornic să îș formeze o echipă puternică, pe care să se poată baza și pe care să o învețe multe lucruri.

Într-un interviu pe care cântărețul l-a acordat, a vorbit despre pasiunile pe care le are în afara muzicii și spre surprinderea tuturor, acestuia chiar îi place să facă și altceva în afară de a scrie versuri și de urca pe scenă. De exemplu, artistul iubește mult să călătorească,să cunoască oameni bucătăria locală a locurilor pe care le vizitează și, de asemenea, istoria unui sat sau oraș în care ajunge.

„Am foarte multe chestii. Cred că aș studia mai mult științele exacte și cred că aș călători mai mult. Continentul preferat rămâne Europa. Îmi place foarte mult să călătoresc, să cunosc oameni și să cunosc bucătăria locală. Îmi place extrem de mult să cunosc istoria unui orășel sau un sătuc pe care îl văd”, a declarat Denis Roabeș, potrivit fanatik.ro.

Mai mult de atât, juratul de la Vocea României a povestit și care sunt calitățile sale de care este mândru. Tot el a spus că este mulțumit de de sine și că nu își dorește să schimbe absolut nimic. De asemenea, cântărețul a spus că încearcă să fie mereu sincer cu persoanele din jurul său, dar și să le ajute când acestea simt nevoia și când, desigut are posibilitatea de a o face.

Citeste si:
Cele 5 lecții sacre ale universului pentru toate sufletele în...
Cele 5 lecții sacre ale...

„Au fost multe momente în care nu neapărat am mințit, dar nu am spus adevărul până la capăt. Regula de bază rămâne următoarea, te strădui să nu faci rău nimănui niciodată. După care, când ai posibilitatea să ajuți, dacă ți se cere ajutorul, oferi ajutorul. Îmi plac foarte mult oamenii și tind să am încredere în ei. Și îmi place foarte mult să mănânc. Bucătăria italiană mă fascinează foarte mult”, a mai zis artistul conform aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2022 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.