Simona Halep a oferit, de curând, un interviu în care a povestit care sunt superstițiile pe care le are înainte de a intra pe teren, pentru că este de părere că doar respectând aceste lucruri, îi vor ieși bine jocurile. Până acum, metodele sale au funcționat, pentru că tenismena a reușit să câștige multe jocuri importante, motiv pentru care țara noastră este mândră de ea.

Simona Halep, despre superstițiile pe care le are înainte de a intra pe teren

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Simona Halep face o mulțime de sacrificii pentru cariera sa. Sportiva nu doar că se antrenează din greu pentru a obține performanțe când intră pe teren, dar are și niște superstiții pe care le respectă cu strictețe și despre care susținătorii ei nu aveau nici cea mai mică idee până la momentul actual. Se pare că unul dintre principalele lucruri de care ține cont este acela de a nu intra niciodată pe traseu cu piciorul stâng, ci doar cu dreptul.

De asemenea, ea a povestit că nu poartă talismane și nu vorbește cu fratele ei pe durata turneului; nu îl sună și nici nu îi răspunde la telefon. Singurii cu care vrea să vorbească în tot acest timp sunt părinții ei, dar nici cu ei la telefon, ci doar prin intermediul mesajelor, pentru că în felul acesta crede ea că ca reuși să ducă jocurile până la capăt cu bine.

„Nu intru pe teren cu piciorul stâng, ci numai cu dreptul, nu port talismane și nu vorbesc cu fratele meu niciodată! Pe toată durata turneului, nu îi dau telefon și nu îi răspund niciodată! Doar cu mama sau cu tată iau legătură, însă și în cazul lor, le scriu mesaje scurte. Așa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile! E hotărârea mea”, a declarat Simona Halep, potrivit playtech.ro.

Nici înainte de meciuri nu scapă de superstiții. De exemplu, Simona Halep obișnuiește să își aranjeze geanta într-un fel și încearcă să își pună hainele într-un anumit fel așa cum o face în fiecare zi în care are meci. Dacă nu are meci, nu contează dacă are geanta respectivă sau pe oricare dintre ele, dar când are meci vrea să păstreze totul la fel. Dacă se întâmplă să aibă meci în cea de-a doua parte a zilei, ea își face geanta de dimineață, pentru a se asigura că totul este în ordine.

Citeste si:
Ce jocuri de cazino ai putea alege în funcție de zodie
Ce jocuri de cazino ai putea...

„Am superstiții înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să-mi pun hainele așa cum le pun în fiecare zi când am meci. Când n-am meci, pot să-mi iau și altă geantă, nu contează. Dar când am meci păstrez totul la fel. Dacă joc seara, îmi fac geanta de dimineață. Îmi iau cam 10 echipamente la fiecare turneu. Iar încălțări 3-4 perechi. Depinde, pe zgură nu se uzează atât de tare, dar pe hard am nevoie cam de o pereche pe săptămână. Trebuie să uzez puțin adidașii înainte să intru pe teren, să mă obișnuiesc cu ei. În schimb, îmi place să am haine noi când joc meciuri”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.