Mirela Vaida a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată, după de Otilia Bilionera i-a vorbit despre procesul pe care îl are cu fostul ei impresar, dar și despre felul în care trăiește la momentul actual, în ciuda faptului că a câștigat o avere în trecut.

Mirela Vaida, declarații total neașteptate despre proces

Procesul dintre Otilia Bilionera și fostul impresar este în continuă desfășurare, deși au trecut ani buni de când cei doi au încetat orice fel de colaborare. Inițial, cântăreața a fost cea care l-a tras la răspundere pe omul în care a avut cea mai mare încredere, dar pe care l-a acuzat că îi datorează sume imense de bani de pe vremea când artista avea concerte atât în țară, cât și în afara ei, iar piesa ei se auzea peste tot. Acest lucru a generat o avere, dar se pare că nu în conturile cântăreței, motiv pentru care a decis că a venit timpul să ceară ceea ce i se cuvenea de multă vreme.

De asemenea, Otilia Bilionera a avut un șoc, când a aflat că și este dată în judecată de bărbat la rândul ei, pentru faptul că se folosește de numele melodiei care a făcut-o celebră, lucru care i se pare absurd acesteia. Vedeta este de părere că numele îi este asociat imaginii sale, este normal să fie așa și nu înțelege cum a îndrăznit să fie el cel care o dă în judecată în acest caz.

Mirela Vaida a aflat și ea despre întreaga situație, iar după ce a avut o discuție cu artista în legătură cu fostul ei impresar. Prezentatoarea a avut un șoc, în clipa în care cântăreața i-a povestit că stă cu chirie în București și că nu are nimic. De asemenea, blondina s-a întrebat de ce nu are și ea case și averi, așa cum se întâmplă în cazul multora dintre cântăreții de la noi care au avut succes.

„N-am nimic. În buletinul meu, locația, domiciliul meu este încă la Suceava. Eu stau în chirie. Până să mă despart de iubitul meu, am locuit la el”, a declarat Otilia Blionera, la Acces Direct.


„Am prieteni cu care vorbesc și care sunt acum pe val pe YouTube și care intră în trending în România, nu vorbim despre țări unde se ascultă Bilionera…Sunt oameni care îmi arată venituri lunare de 30.000 de dolari. (…) Stai un pic, n-ai case, apartamente, vile, mașini? Nu cred”, a zis Mirela Vaida la rândul ei.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2022 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.