Grasu XXL a fost implicat într-un scandal la Nostalgia și a decis să discute despre cele întâmplate la câteva zile distanță de la incident. Acesta a lămurit întreaga situație și a zis de ce a reacționat într-un mod total neașteptat.

Grasu XXL, scandal în plin concert

O filmare în care Grasu XXL s-a luat la ceartă cu un tânăr prezent la Nostalgia a ajuns viral pe internet, dar mai ales peTikTok, unde sute de oameni s-au grăbit să își dea cu părerea și să judece atitudinea artistului. Tot a început din momentul în care persoana respectivă i-a luat microfonul cântărețului, dar fără a mai avea intenția de a-l înapoia, moment în care acesta s-a enervat și nu a reacționat tocmai bine.

Grasu XXL l-a stropit cu apă pe bărbatul respectiv și a folosit un limbaj despre care oamenii nu au avut o părere prea bună, dar nu a ezitat ca la câteva zile distanță să își justifice reacție. Cântărețu a spus clar că atitudinea sfidătoare a omului din public a fost cea care l-a deranjat cel mai tare și de aceea a și aruncat cu apă în el, fără să se gândească prea mult.

Întrebat dacă și-a dorit să îl lovească, iar el este mulțumit că nu s-a aflat mai aproape de el, pentru că altfel nu știe cum ar fi reacționat. În plus, a povestit că nu era un copil, pentru că dacă ar fi fost, cel mai probabil nu s-ar fi supărat atât de tare pe cât a făcut-o.

"N-a vrut să-mi dea microfonul înapoi. Când i-am zis să-mi dea microfonul înapoi mi-a zis: "Și ce îmi faci?". Și atunci l-am stropit cu apă. Limbajul la noi rapperii așa e el, violent, era concert de rap, nu de folk. M-a deranjat foarte tare. O, doamne, bine că n-am fost destul de aproape (n.r. întrebat dacă a vrut să-l lovească). Avea o față, copil nu era, poate că dacă era copil nu mă enerva atât de tare. Era la modul "Ce-mi faci, ce-mi faci?", nu am putut să mă abțin. M-am enervat.", a declarat Grasu XXL, conform spynews.ro.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Artistul a spus că nu regretă nimic și că dacă s-ar întâmpla din nou, ar reacționa în același fel, mai ales că omul respectiv consumase și băuturi alcoolice.

"Le-am povestit ce s-a întâmplat (n.r. polițiștilor). Era matol (n.r. beat), era matol oricum, eu nu beau, eu nu eram. N-aș spune că îmi pare rău, dacă s-ar întâmpla din nou, cred că l-aș stropi cu apă din nou. Trebuie să înțelegem că rapperii sunt rapperi, când vii la un concet de rap trebuie să știi la ce vii.", a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2022 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.