Dorian Popa a rămas mască, în momentul în care a aflat din diferite surse faptul că garsoniera sa din București a fost distrusă de chiriași. Vloggerul le-a promis celor care stau mai mult de câteva nopți acolo, că se vor trezi cu el la ușă, având în vedere situația în care a fost pus recent. Nu i-a venit să creadă una ca asta și așa cum era de așteptat, a vorbit despre acest aspect într-un dintre vlogurile sale.

Dorian Popa, despre garsoniera pe care a închiriat-o

Dorian Popa nu pierde deloc vremea, în ultimii ani. Artistul nu doar că și-a construit casa visurilor sale, dar vrea să construiască un întreg cartier, chiar dacă nu este atât de simplu pe cât i s-a părut la început. Acesta a întâmpinat multe probleme în tot acest timp, dar nu s-a dat bătut, deoarece scopul lui este acela de a da lovitura în imobiliare și niciun astfel de obstacol nu îl va putea opri să își îndeplinească visurile. De asemenea, nu și-a abandonat nici garsoniera din sectorul 3 al Capitalei și a decis să o dea în chirie, ceea ce s-a și întâmplat.

La un timp după, acesta a primit o veste cum că unul dintre chiriașii săi ar fi arătat imagini în care nu mai funcționat soft close-ul de la baie și că a și spus, pe un ton nu tocmai plăcut, faptul că soft close-ul respectiv nici măcar nu ar fi existat, așa cum s-a lăudat Dorian Popa în anunțul de închiriere. În plus, el a spus că și la momentul actual se află un chiriaș acolo pe care a promis că îl va vizita având în vedere situația neplăcută prin care a fost nevoit să treacă. De asemenea, a precizat că va proceda la fel cu toate persoanele care vor sta mai mult de 3-4 nopți în garosoniera sa.

Retail jobs

În plus, a menționat că lui îi este greu să creadă că i s-a stricat soft close-ul așa din senin, dar tot el a zis că este posibil să se fi jucat cineva cu el și tocmai de aceea s-a ajuns în această situație.

,,A ajuns la urechile mele o veste care m-a cutremurat. Am auzit că unul dintre chiriașii garsonierei ar fi arătat că la garsonieră la mine nu mai merge soft close-ul la wc și că a și spus fix eu nu am soft close la căcănețul din garsonieră. Acum este un chiriaș acolo, chiriaș pe care îl voi vizita, dacă stați mai mult de 3-4 nopți la garsonieră s-ar putea să vă treziți cu mine pe cap. Mie nu prea îmi vine să cred că s-a stricat, doar dacă nu cumva un client s-a jucat cu el.”, a spus Dorian Popa, pe canalul său de YouTube.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.