Carmen de la Sălciua și iubitul ei și-ar fi putut pierde viața într-un accident de mașină, în timp ce se întoarceau de la un concert pe care artista l-a susținut în Verona. Din fericire, nici ei doi îndrăgostiți nu au pățit nimic, nici persoanele din echipa ei care o însoțesc peste tot și alături de care lucrează.

Carmen de la Sălciua, clipe de coșmar alături de iubit

Nelu Popa, saxofonistul lui Carmen de la Sălciua, artista, partenerul ei de viață și încă un bărbat se întoarceau de la un concert pe care ea l-a susținit în Verona, când erau pe punctul de a face un accident grav de mașină de pe urma căruia ar fi putut să moară, doar că din fericire totul s-a terminat cu bine. Aceștia se aflau în Ungaria, aproape de ieșirea de pe autostradă, când o mașină a venit de pe contrasens, moment în care șoferul a putut observa doar farurile din față ale acesteia.

„Ne întorceam de la Verona. Am avut un concert acolo și în timp ce eram pe autostradă în Ungaria, aproape de ieșirea de pe autostradă, o mașină venea pe contranses, noaptea. Am observat farurile de la distanță, dar prima dată am crezut că poate este un tir. Când s-a apropiat de noi, atunci am realizat că mașina este pe contransens. (...) Eu conduceam, iar în mașină mai era colega mea Carmen (n.r de la Sălciua), iubitul ei și încă un prieten, care vine cu noi cu boxele”, declarat Nelu Popa, saxofonistul lui Carmen de la Sălciua, la Antena Stars.

Saxofonistul cântăreței a reușit, din fericire pentru toată lumea, să tragă de volan în timp util și să evite o tragedie, dar cei care se aflau în mașină în seara respectivă s-au speriat îngrozitor, numai la gândul că ar fi putut să își piardă viața chiar atunci. Nelu Popa este de părere că numai Dumnezeu este cel care i-a salvat și datorită căruia ei încă se mai pot și de alte concerte în aceeași formulă.

„Vă dați seama că în acel moment, totul a fost la secundă. Nu am apucat să fac nimic, doar l-am văzut în stânga mea, a virat stânga spre noi la un moment dat. Eu am tras dreapta de volan, am ieșit un pic de pe bandă. Mi-a fost frică (...) Numai Dumnezeu ne-a putut salva dintr-o treabă ca asta”, a mai zis el, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
3 sfaturi pentru alegerea celei mai bune folii de display pentru...
3 sfaturi pentru alegerea...

Tragedia nu a avut loc, iar cei doi îndrăgostiți se bucură de fiecare moment din viața lor și se pare că sunt pregătiți pentru a-și duce frumoasa poveste de dragoste la un alt nivel. Cântăreața de muzică de petrecere a fost cerută în căsătorie în urmă cu doar câteva luni, iar acum ea și Marian Corcheș se pregătesc de nuntă și și-au ales chiar și nașii pentru marele eveniment. În plus, Carmen de la Sălciua s-a declarat pregătită chiar și pentru a aduce pe lume un copil, în ciuda faptului că are un program încărcat și că are foarte multe concerte în această perioadă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.