Showbiz 31 Mai 2022 11:57 de Diana Oprișan
Feli a făcut câteva declarații despre viața de familie, dar și despre felul în care s-a schimbat după venirea pe lume a fiice sale, Nora Luna. Artista a simțit, încă din clipa în care l-a văzut pentru prima dată pe partenerul ei de viață, că el este cel ales și, totodată, cel care va deveni tatăl copilului ei, ceea ce s-a întâmplat mai apoi.

Feli, despre viața de familie

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, care le-a atras atenția oamenilor odată cu participarea sa la Vocea României. Între timp, cântăreața a suferit o serie de transformări atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic, dar nu regretă absolut nicio decizie pe care a luat-o în viață, deoarece toate situațiile prin care a trecut au transformat-o în cea care este astăzi. Venirea pe lume a fiicei sale a avut și ea un rol important în dezvoltarea sa și este de părere că doar datorită ei, a reușit să fie mult mai hotărâtă legat de ceea ce vrea să facă în viață.

Feli a mai zis că a devenit genul de femeie căreia nu îi mai pasă atât de mult de ceea ce se petrece în jurul ei și nici de afirmațiile pe care le fac oamenii despre ea, ci a reușit să ajungă la nivelul în care vrea își dă voie să fie așa cum simte ea. De la fiica ei a învățat și să fie mai puternică atât în ceea ce privește viața de zi cu zi, cât și în ceea ce privește rolul de mamă care i se potrivește de minune și în care mulți dintre admiratorii ei nu o vedeau prea curând.

"De când sunt mămica Norei sunt mult mai hotărâtă. Și atunci, dacă simt să fiu nebună ca să fiu înfiptă în lume, o fac. Datorită ei sunt mult mai hotărâtă și miserupistă. Am zero rețineri. Vreau să fiu cum simt. Încă am virgule, că trebuie să îmi pun și eu barierele mele de protecție să zic așa, dar nu mă înfrânează, dimpotrivă mă face să fiu mai puternică decât am crezut vreodată, nu doar în rol de mamă, ci și ca și femeie.", a declarat Feli, în cadrul emisiunii pe care o moderează Alexandra Ungureanu, pe YouTube.

Feli este mândră de familia ei și a simțit încă dinainte ca aceasta să se formeze faptul că lucrurile vor sta în felul acesta. Vedeta crede despre partenerul ei că a venit în viața sa într-un moment total nepotrivit, pentru că la vremea respectivă ea nu simțea deloc nevoia unui bărbat în viața sa, ci voia să facă multă muzică. În plus, cântăreața a recunoscut că nu își dorea să dea naștere unui copil, ci să adopte unul, dar când l-a cunoscut pe iubitul ei a știut că el este alesul și cel care îi va dărui un copil și chiar așa a fost.

Citeste si:
Preotul Mirea Vîrtejanu, sfaturi pentru Monica Odagiu, după ce a...
Preotul Mirea Vîrtejanu,...

"Analizând așa, Cătălin a venit la momentul nepotrivit, pentru că mie nu îmi trebuia bărbat, îmi trebuia să adopt și să fac muzică. Eu când am scris poezia, eu am scris-o în ideea că o adopt pe Luna. Lumea e obișnuită cu sentimentul acesta de iubire, e de fapt apartenență, când l-am văzut am zis <Ăsta e, omul ăsta mie o să îmi facă un copil.> Jur! Că unde ne duce viața după aceea, că nu avem timp să ne cunoaștem, numai Dumnezeu știe.", a mai zis vedeta în cadrul aceleiași emisiuni.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.