Showbiz 24 Mai 2022 07:58 de Diana Oprișan
Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România, în cea mai recentă ediție a emisiunii de la Pro TV. Fostul Faimos a dat primele declarații la scurt timp după ce Daniel Pavel l-a anunțat că el este cel pentru care lupta în concurs a ajuns la final și a dat de înțeles că este fericit pentru simplul fapt că a ajuns până în acest punct al competiției.

Marian Drăgulescu a părăsit competiția

Competiția Survivor România se apropie cu pași repezi de final, iar acesta este cea mai grea perioadă pentru cei rămași în concurs, pentru că sunt nevoiți să joace pe cont propriu și să dea tot ceea ce au mai bun. Nu mai formează echipe și se încearcă eliminarea celor mai buni dintre ei, pentru a avea cât mai mari șanse de câștig în marea finală, care va avea loc pe data de 31 mai. De când au început luptele individuale, presiunea asupra lor este una și mai mare, iar seara trecută s-a putut remarca lucrul acesta cu ochii liberi.

Adrenalina a fost la cote maxime, iar concurenții au fost foarte, foarte emoționați în cadrul consiliului de eliminare, unde lupta s-a dat între nominalizații serii și anume Marian Drăgulescu și Ionuț Popa, fostul gimnast fiind cel care a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă, fapt care a dus în mod clar la plecarea lui din concurs. Multora dintre fanii emisiunii nu li s-a părut corect ceea ce s-a întâmplat și nici nu au fost prea încântați de faptul că fostul Războinic are parte de o atât de mare susținere, acum pe ultima sută de metri din competiție.

Marian Drăgulescu regretă că nu a putut ajunge până la final, dar se bucură enorm că a acceptat provocarea de a participa la acest show, din care a avut multe de învățat, unde a luptat cu toate armele și unde a reușit să își depășească, fără niciun fel de îndoială, limitele. Înainte de a-și lua la revedere de la colegii lui, a ținut să îi felicite pentru faptul că au rezistat atât de mult și le-a urat succes, punând accentul pe faptul că va câștiga cel mai bun dintre ei.

„Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare. A fost o experiență unică în viața mea. Mă bucur că am ajuns până în acest punct. Îi felicit pe colegii mei și le urez succes în continuare. Cel mai bun să câștige. O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte oportunități se vor deschide pentru mine”, a declarat Marian Drăgulescu, la scurt timp după eliminare sa din competiție.

Citeste si:
Alin Oprea și Medana, primele declarații despre nuntă: „Mă simt un...
Alin Oprea și Medana, primele...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2022 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.