Showbiz 20 Mai 2022 12:18 de Diana Oprișan
Alexandra Stan a avut parte de un an condimentat cu sare și piper. Vedeta s-a îndrăgostit, s-a căsătorit, iar la scurt timp după aceea a decis că trebuie să divorțeze de Emanuel Necatu, fără să dea la vremea respectivă prea multe detalii despre separare. Recent, blondina a povestit cum au ajuns ea și soțul ei în fața tribanului.

Alexandra Stan, adevărul despre mariajul eșuat

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alexandra Stan nu a avut un prea mare noroc în dragoste de-a lungul timpului și că a suferit enorm din cauza relațiilor eșuate. După ce s-a întors de la Survivor România, l-a cunoscut pe Emanuel Necatu care i-a și devenit într-un timp foarte scurt partener de viață și soț cu acte în regulă. Artista părea fericită și împlinită din toate punctele de vedere, dar numai ea știa ce se petrecea într-adevăr în casa ei. Despre toate aceste lucruri nu a găsit curajul de a vorbi până la momentul actual.

Invitată în podcast-ul moderat de Mihai Morar pe canalul lui de YouTube, Alexandra Stan a simțit nevoia să își deschidă inima și a povestit cum a început, de fapt, povestea lor de iubire pe care au ținut-o departe de lumina reflectoarelor, doar pentru că el nu iubea să fie în fața camerelor de filmat. Bărbatul a intrat în viața sa când nu era tocmai bine din punct de vedere moral și a ajutat-o să treacă peste niște momente extrem de grele și să vadă viața cu alți ochi până într-un anumit punct, în care a început să îi afecteze serios relațiile de orice fel cu cei din jur.

"Eu voiam să mă duc la un eveniment. A venit și el la eveniment, ca să fie lângă mine, asta înainte să fim împreună, după care, după evenimentul respectiv îmi zicea că am foarte mulți oameni care îmi vor răul în jurul meu, care îmi trimit gânduri negative.Și el a "lucrat" non-stop, făcea rugăciuni ca să mă ajute să scap de energia aia. Îți dai seama că eu eram: 'Doamne, ce tare!'.

Eram oricum dezechilibrată atunci, se întâmplase chestia cu motanul meu, murise și eram așa, zici că îmi murise copilul. Mă simțeam foarte bulversată. Și a venit fix în momentul ăla în viața mea.", a declarat Alexandra Stan, în cadrul podcast-ului moderat de Mihai Morar.

Tot în cadrul discuției pe care a purtat-o cu Mihai Morar, Alexandra Stan a vorbit și despre motivele pentru care ea și fostul soț au ales să rupă orice fel de legătură. Blondina a mărturisit că pentru Emanuel Necatu toți oamenii care roiau în jurul ei aveau o influență proastă și chiar a obligat-o, de mai multe ori, să blocheze anumite persoane pe rețelele sociale. Pentru a nu crea și alte discuții în casă, ea a respectat cerințele partenerului, la vremea aceea.

Citeste si:
Bianca Alexandra, vânătăi pe corp din cauza fostului iubit. Diego...
Bianca Alexandra, vânătăi pe...

"Emanuel a fost foarte așa...pentru el tot anturajul meu, toate prietenele mele, oamenii cu care lucram, oamenii pe care îi știam, toți aveau o influență proastă asupra mea. Și chiar mă pusese să dau "block" la multă lume, și am dat, ca să mă rup cu totul. Eu am crezut că sunt eu undeva, într-un punct în care nu-mi dau seama ce se întâmplă și că e ceva 'dark' în viața mea și el a venit să mă ajute. Asta era percepția.

Mi-am dat seama mai târziu că el încerca să mă rupă de tot, ca să mă acapareze el și să mă manipuleze. Asta era, de fapt. Adică nu zic. Da, m-a îndreptat mai mult către credință și către Dumnezeu, dar eu oricum întotdeauna am fost credincioasă. Dar știi cum e, un om te învață, dar nu trebuie să te sperie, că toți din viața ta îți vor răul, toți vor să te manipuleze, să profite de tine.", a mai zis artista.

Citeste si:
Alexandra Stan, prima reacție după ce a fost acuzată că i-a furat...
Alexandra Stan, prima reacție...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.