Showbiz 16 Mai 2022 14:02 de Diana Oprișan
Mircea Badea pune pe seama războiului victoria Ucrainei de la Eurovision și este ferm convins că ucrainenii vor fi favorizați pentru mult timp de acum înainte.

Mircea Badea, revoltat după ce a urmărit finala Eurovision

Kalush Orchestra este grupul ucrainean care a reprezentat Ucraina la Eurovision anul acesta și tot el a fost cel care a și câștigat marele premiu. Concurenții au primit cel mai mare punctaj și anume 631, ceea a tras tot felul de comentarii negative. Mulți sunt de părere că dacă nu ar fi izbucnit un război în țara lor, nu ar fi avut nici cea mai mică șansă să se claseze pe primul lor și că unii i-au votat din milă. Alte persoane au spus că era clar de la bun început că ei vor fi marii câștigătorii ai Eurovisionului, dar nu pe merit, pentru că anul acesta.

Mircea Badea a ținut să precizeze, încă de la bun început, că dacă nu ar fi fost Ucraina cea care ar fi câștigat, nu ar mai fi existat știrea conform căreia piesa Stefania a devenit imnul armatei lui Volodimir Zelenski și că, de asemenea, va urma un campionat de fotbal unde este convins că vor fi avantajați. Tot prezentatorul a zis că acest conflict va fi unul de durată și că nu a fost normal ceea ce s-a petrecut la Torino, pe data de 14 mai 2022.

„Dacă nu ar mai fi câștigat Eurovisionul, nu ar mai fi fost această știre (n.r. – cântecul Ucrainei de la Eurovision a devenit imnul armatei lui Zelenski). Înțeleg că va urma un campionat de fotbal. Acest război va ține o grămadă, asta e limpede, nu se va încheia. Eu cred că la echipa Ucrainei se dă 11 metri și dacă nu ajunge în careul advers”, a declarat Mircea Badea, la Antena 3.

Nu este, în general, interesat de acest concurs, dar nu i s-a părut deloc corect faptul că România a votat să ofere 12 puncte Moldovei, puncte care nu au ajuns la ei, ci la Ucraina, doar pentru că s-a considerat că nu a votat corect. Mircea Badea a fost serios dezamăgit de cele întâmplate și sincer din fire le-a spus și oamenilor părerea sa, la Antena 3.

„Pe mine mă interesează Eurovision cum vă interesează pe dvs. prelucrarea prin așchiere, deci deloc (...) România a votat să dea 12 puncte Moldovei. Dar un observator ‘independent’ a decis că votul României nu e OK. Deci că nu a votat bine. Nu am în ce detalii să intru. Atunci, acele 12 puncte s-au dus la Ucraina. Cum??? Asta mi s-a părut tare. Știmați cetățeni, vă dați seama la ce s-a ajuns?”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Șeful Statului Major al Apărării, despre introducerea serviciului...
Șeful Statului Major al...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.