Showbiz 11 Mai 2022 17:02 de Diana Oprișan
Carmen Harra a fost jefuită în New York, iar pagubele sunt imense. Clarvăzătoarea a vorbit despre acest incident care i-a lăsat un gust amar într-unul dintre cele mai recente interviuri pe care le-a acordat.

Carmen Harra, jefuită chiar de români

Carmen Harra locuiește de mai bine de trei decenii în America, dar niciodată nu a trecut prin niște momente atât de grele precum cele din momentul de față. Casa acesteia din New York a fost jefuită chiar de niște români. În urma acestor întâmplări groaznice, vedeta a dat o serie de declarații despre românii care au sabotat-o de fiecare dată și din cauza cărora a avut de suferit. Aceștia i-au furat drepturile de autor, casa, iar nu poate înțelege nici măcar în momentul de față de ce anume i-ar vrea cineva răul în felul acesta. În plus, face eforturi considerabile pentru a depăși aceste momente care, fără voia sa, au marcat-o.

''Dorința asta de a fi cea mai tare, de a-l ignora pe celălalt, de a se sabota între ei, asta n-am înțeles niciodată. Am trăit-o pe pielea mea în New York, la care românii m-au sabotat întotdeauna, de fapt, eu am suferit foarte mult sabotaj de la români. Nu știu de ce, mi-au furat casa, drepturile de autor, nu am să înțeleg niciodată de ce s-au întâmplat lucrurile'', a declarat Carmen Harra pentru Antena Stars.

Carmen Harra este dezamăgită de toate cele întâmplate, dar cel mai probabil nu o mai surprinde nimic în ceea ce îi privește pe oamenii din jurul ei. Mai mult de atât, ea a prevestit și moartea partenerului său de viață despre care a discutat tot în cadrul unui interviu. Carmen Harra a rămas o femeie singură de mai bine de 10 ani și a trăit mereu cu teama că soțul ei va muri și că va fi nevoită să se descurce de una singură, lucru care s-a și întâmplat de altfel și care i-a adus foarte, foarte multă suferință.

,,Mereu l-am avertizat, il rugam să facă un tratament la plămâni. El glumea, spunea că nu i se va întâmpla niciodată nimic. Am încercat să-mi păstrez calmul, nu a fost ușor. Am avut o perioada extrem de dificila emoțională. Nu știam cum sa imi liniștesc sufletul. Mă rugam să nu fie adevărat, să se întâmple un miracol.”, a mai zis ea.

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.