Showbiz 11 Mai 2022 16:17 de Diana Oprișan
Majda Aboulumosha a reușit să slăbească, în doar cateva luni, 17 kilograme, iar fanele sale au vrut să afle imediat care este secretul siluetei de vis pe care o are acum.

Majda, secretul unui trup perfect

Majda Aboulumosha s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus. Acestea i-au dat mari bătăi de cap și au făcut-o să nu mai aibă prea mare încredere în ea și nici în talentul. La un moment dat, a decis că nu mai poate continua în felul acesta și s-a apucat serios de slăbit. A fost nevoie de un efort considerabil, dar a reușit să demonstreze că este o femeie foarte, foarte ambițioasă care în momentul în care își propune face tot ceea ce îi stă în putință pentru a reuși. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a slăbit într-un timp record, iar cel mai mare ajutor pe care l-a avut a fost un aliment care nu doar că topește grăsimile, dar ajută și la scoaterea apei din organism.

Frumoasa vedetă este mândră de rezultatele pe care le-a obținut și de felul în care arată și le-a povestit tuturor cum a slăbit cu ajutorul hreanului, pe care l-am introdus în aproape toate mesele sale și care este un aliment cu foarte mari beneficii. Actrița a mai mărturisit și că a renunțat de tot la zahăr, mai ales că ea nu era oricum o mare consumatoare, dar și la produsele făinoase, motiv pentru care rezultatele au început să se vadă într-un timp relativ scurt și anume în două luni. De când a slăbit, Majda este mult mai sigură pe ea, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

‘’Hreanul topeşte grăsimile şi scoate apa din organism, eu îl consum la orice masă: în salate, o linguriţă dimineaţa; salate, ceapa roşie – eu o mănânc ca pe măr, fructe”, a spus Majda în cadrul unei emisiuni TV. „Am renunţat la zahăr pentru că eu oricum nu mâncam nici înainte tot ce înseamnă patiserie, şi ca bază am ţinut pestele, cu toate că eu nu sunt o mare consumatoare de carne”, a declarat Majda, potrivit spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.