Showbiz 9 Mai 2022 17:24 de Diana Oprișan
Maia, fiica lui Teo Trandafir, a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani, iar mama ei a transmis un mesaj extrem de emoționant pe rețelele sociale în dreptul unei imagini de pe vremea când fiica ei era doar un copil.

La mulți ani, Maia!

Ziua de astăzi este una extrem de importantă pentru Teo Trandafir și pentru fiica ei, Maia, care împlinește frumoasa vârstă de 18 ani. Mama ei a făcut o postare în mediul online, prin intermediul căreia a decis să îi transmită un mesaj emoționant, în dreptul unei imagini de când fiica ei era doar un copil. Deși a adoptat-o, a iubit-o ca și cum ar fi fost copilul ei și a fost, de asemenea, cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în ultimii ani de viață. Și-a dorit enorm să aducă pe lume, dar nu a putut face acest lucru din cauza problemelor de sănătate de la vremea aceea.

Au trecut deja 18 ani de la venirea pe lume a Maiei, iar prezentatoarei de la Kanal D nu îi vine să creadă cât de repede au trecut ani și că ea a devenit o domnișoară în toată regula, gata să își ia viața în mâini și decisă care este drumul pe care vrea să îl urmeze, Cele două au avut mereu o relație bună, iar Teo nu i-a ascuns niciodată faptul că nu este mama ei naturală, dar a avut grijă să compenseze lucrul acesta. Maia i-a fost recunoscătoare pentru tot, a respectat-o a iubit-o și a ascultat-o în toate, fiindu-i pe lângă o mamă de nota zece și cea mai bună prietenă.

Cu ocazia zilei în care Maia a împlinit 18 ani, mama ei a avut grijă să o facă să se simtă o persoană specială și iubită.


“Sunt 18 ani de fericire, îngerul meu sărbătorit. Azi ești majoră, iar cadoul tău pentru mine e o viață senină, împlinită. Îți mulțumesc! La mulți ani, Maia mea!”, a scris Teo Trandafir, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.