Showbiz 6 Mai 2022 13:16 de Diana Oprișan
Jorge a fost batjocorit în copilărie din cauza numelui real pe care îl are, iar pe atunci era de-a dreptul traumatizat de acest lucru. Odată cu trecerea anilor, grijile despre numele său de familie s-au dimunuat. Iată cum se numește artiistul!

Jorge are un nume de familie rar întâlnit

Jorge a fost victima bullying-ului în copilărie, iar despre aceest subiect sensibil a discutat în podcast-ul lui Cătălin Măruță. Artistul a fost marcat de momentul în care colegii lui făceua glume pe seama numelui său de familie, care pentru ei era ciudat. Copil fiind, punea foarte mult la suflet vorbele rele pe care le auzea din partea lor și nu înțelegea de ce trebuie să treacă fix el prin așa ceva, din cauza a ceva ce nu putea să shimbe oricât de tare și-ar fi dorit. Ani la rând, el și-a ascuns numele real, tocmai din cauza acelor traume pe care la avusese în copilărie și pe care nu ar fi vrut să le mai trăiască.

Jorge, pe numele lui real George Papagheorghe, s-a născut 22 iunie 1982, ceea cea înseamnă că acum are 39 de ani, iar până acum a reușit să facp absolut tot ceea ce și-a propus. Cântărețul duce o viață la care nici măcar nu spera, are doi copii superbi și o familie frumoasă din toate punctele de vedere, de care este tare mândru și despre care vorbește la superlativ ori de câte ori are ocazia. I-a luat mult să ajungă atât de sus, dar este bucuros că în ciuda experiențelor neplăcute din trecut, a reușit să le demonstrezeze tuturor celor care nu au avut încredere în el și au râs de acesta că este bun în ceea ce face.

Acum, numele lui de familie nu mai este o problemă pentru el, deoarece a înțeles că nu este nimic greșit în avea un nume rar întâlnit, chiar dacă oamenii te privesc ciudat după de îl rostești.

”A fost complicat să fiu George Papagheorghe. Plus că eu am luat parte de o batjocură teribilă. Toți colegii mei mă strigau Papa de la Roma, Popeye marinarul, Papaya, Papapius, Papă lapte și așa mai departe. Astea erau la ordinea zilei. Eu uram numele de Papagheorghe”, a spus Jorge în podcast-ul moderat de Cătălin Măruță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.