Showbiz 2 Mai 2022 09:43 de Diana Oprișan
Oamenii legii l-au oprit pe Puya, zilele trecute, în trafic și l-au prins drogat la volan. La momentul respectiv, acesta a refuzat să ofere declarații de cele petrecute, dar imediat după ce a avut un concert de succes la malul mării, a decis să discute și despre incident.

Puya, primele detalii despre incident

Puya, pe numele lui real, Dragoș Gărdescu, a fost oprit de polițiști în trafic și prins conducând sub influența substanțelor interzise. Acesta s-a ales cu dosar penal și nu a vrut deloc să discute despre acest subiect nici cu presa, dar nici cu oamenii legi. Între timp, artistul și-a continuat viața și a susținut un concert la mare organizat cu ocazia zile de 1 Mai, unde au fost prezenți mii de oameni. Aceștia au cântat alături de el piesele sale, iar faptul că a văzut că deși au trecut ani buni de la lansarea lor ei încă le mai știu versuri, l-a făcut să zâmbească pe rappper, în ciuda problemelor cu legea cu care s-a confruntat recent.

Prezența unui număr atât de mare la eveniment a fost o bucurie imensă pentru Puya, care s-a simțit excelent pe scenă și care imediat după a decis că a venirt vremea să discute și despre faptul că s-a urcat drogat la volan. Reacția lui nu a fost tocmai cea la care se așteptau oamenii, cărora le-a promis că vor afla mai târziu întregul adevăr despre cele petrecute. Puya a recunoscut și că înainte de a ajunge la festival era chiar supărat, pentru că s-au spus foarte multe lucruri rele despre el în ultimele zile la care nu a avut cum să riposteze. Deși starea nu era bună, fanii lui au reușit să îl readucă la viață, au făcut poze cu el și l-au încurajat.

Îndrăgiitul rapper este de părere că subiectul legat de faptul că a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan a fost unul de interes, pentru că are succes de la o vreme.

„Măi fraților, m-ați văzut la televizor, ați văzut că dau bine, dau frumos zilele astea. Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să stiți. Nu vreau să discut despre asta, adevărul se știe mai încolo. Ideea e că înainte să vin încoace eram super supărat, nu eram în depresie, că nu am timp de asta, dar eram super supărat că s-au spus multe despre mine ș nu aveam cum să ripostez. Când am ajuns aici am văzut o grămadă de lume care a venit, m-a susținut, a făcut poze cu mine, m-a încurajat. Vă jur că mi-a trecut, nu mai am nicio treabă”, a declarat Puya, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Despărțirea de Babs l-a făcut pe Dorian Popa să urce drogat la...
Despărțirea de Babs l-a făcut...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.