Bella Santiago nu a avut parte de o copilărie prea fericită în Filipine, unde s-a născut și a crescut până la o anumită vârstă. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a povestit prin câte a trecut până a ajunge aici și cât de mult a fost nevoită să muncească.

Bella Santiago a muncit din greu pentru mama sa

În urmă cu câțiva ani, Bella Santiago a luat decizia de a se muta în țara noastră, iar din ziua aceea viața i s-a schimbat în totalitate. Artista a avut un parcurs frumos și chiar dacă nu a avut succes din prima, meritele i-au fost recunoscute pe parcurs. Vocea ei inconfundabilă a ajuns la inimi românilor care au primit-o cu brațele deschise în industrie. Deși pare că i-a fost simplu și că a ajutat-o foarte tare frumusețea, realitatea nu este deloc aceasta.

Artista a fost invitată în cadrul emisiunii pe care o moderează Roxana Nemeș pe canalul ei de YouTube, unde a vorbit atât despre cariera sa, despre succesul pe care îl are în ultima vreme, dar și despre greutățile prin care a trecut cântăreața în drumul ei spre succes. Bella Santiago și-a amintit și despre copilăria sa din Filipine, când era nevoită să doarmă pe un pat făcut din cărți. De asemenea, artista a mărturisit că ea și părinții ei nu aveau o casă a lor și că a muncit din greu, a strâns bani și a reușit să îi îndeplinească mamei ei visul de a avea o locuință, dar și hainele și mâncarea cărora le-a simțit lipsa ani la rând.

Tatăl ei a murit pe vremea când ea avea doar un anișor, ceea ce înseamnă că nu a putut să le ajute, nu l-a cunoscut și nu a putut să învețe nimic de la el, așa cum se întâmpla în cazul altor copii.

„Când eram mai mică, nu am avut noi casă. Când am început să muncesc, am strâns bani pentru mama ca să cumpere casă, pentru haine, pentru mâncare. Am muncit mult pentru mama mea. Când aveam un an, a murit tatăl meu, iar mama a rămas singură”, a declarat Bella Santiago în emisiunea Roxanei Nemeș.

„Dormeam pe un pat făcut din cărți”, a mai zis fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2022 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.