Eliminarea lui Relu Pănescu din cadrul emisiunii Survivor România a fost o surpriză neplăcută pentru mulți dintre fanii competiției care l-au susținut încă de la început și care l-au apreciat pentru felul în care s-a comportat cu colegii lui, în ciuda felului în care el a fost tratat.

Relu Pănescu, aplaudat de internauți

Relu Pănescu a fost, fără niciun fel de îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România, mulți dintre admiratorii lui fiind mândri de faptul că a ajuns până aici. Acesta a fost trimis în exil, votat pentru eliminare și s-a certat cu o parte dintre colegii lui, dar niciunul dintre aceste lucruri nu l-au împiedicat să meargă înainte cu capul sus și să dea tot ceea ce avea mai bun pe traseu. Fostul războiunic a reușit în repetate rânduri să îi învingă pe cei mai tineri și mai puternici dintre concurenți, câștigând în felul acesta și mai tare simpatia celor de acasă.

În seara eliminării sale din concurs, Ionuț Popa și TJ Miles au avut o atitudine care a lăsat de dorit sau, cel puțin, la această concluzie au ajuns internauții și au transmis lucrul acesta în secțiunea de comentarii. Vloggerul a spus despre cel eliminat că plânge foarte mult, iar Mari Fica a spus și la rândul ei că se victimează foarte mult. Pe de altă parte, Ionuț Popa cel care i-a și fost coleg de echipă a râs când a aflat că el este cel care va pleca acasă.

Mai mult de atât, fanii au atras atenția asupra faptului că deși TJ Miles are niște susținători foarte puternici, lui nu îi pasă de nimeni și de nimic, ci doar își vede propriul interes.

“Relu, respect! Maturitatea se reflectă în eleganța mesajului și atitudinii cu care te-ai despărțit de coechipieri! Tinerii mai au de învățat! TJ…mi se pare că ești un caracter mic, veninos! Ionuț… urâtă reacția de bucurie și satisfacție! Rămasul TJ vă va mușca în curând mâna!”, “Sunt curioasă dacă Ionuț la 50 de ani ai lui Relu ar face față la Survivor cum a făcut Relu, cre’ că într-o săptămână s-ar întoarce în patru labe acasă, valabil și pentru Mari si TJ…”, “Doamne, ce susținători are TJ ăsta, oricum nu-i pasă de nici unul din colegi și urmărește doar interesul de a rămâne cât mai mult în concurs, poate își mai deschide un garaj, ca oricum din cel cu care se laudă este al tatălui lui, el având un mic procent, ferească Dumnezeu, ce oameni care nu vad caracterul infect al lui Big-blană.”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si:
Andreea Bălan a răspuns acuzațiilor fanilor America Express: „Astea...
Andreea Bălan a răspuns...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.