Andreea Bălan are planurile bine puse la punct pentru anul acesta. Vedeta știe foarte bine ceea ce are de făcut, încă de la începutul anului.

Artista are totul pus la punct

Andreea Bălan muncește de când se știe. Era doar o adolescentă când și-a început cariera muzicală, iar de atunci viața ei a luat o altă întorsătură. A avut luni întregi în care nu îi mai rămânea deloc timp pentru ea, dar rare au fost momentele în care blondina s-a plâns. Din contră, a fost mereu recunoscătoare pentru fiecare oportunitate care i s-a oferit, pentru fiecare concert și pentru fiecare fan care o urmărește.

De regulă, cântăreței îi place să totul aranjat dinainte să se apuce de un anumit proiect. Având în vedere că timp de aproximativ doi an, în timpul pandemie de coronavirus, nu a avut atât de multă activitate, acum nu face altceva decât să recupereze timpul pe care l-a pierdut și să vrea să facă tot mai multe lucruri care o ajută atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al carierei sale.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Bălan a povestit cu lux de amănunte care sunt planurile sale pentru cea de-a doua jumătate a anului 2022.

”De Revelion am făcut rezoluția pe anul acesta. Am un plan cincinal în carieră, în viața personală nu. Planul pe anula acesta constă în trei proiecte TV, în patru videoclipuri, în multe evenimente, concerte, tot felul de contracte de publicitate. Știu foarte bine ce am de făcut anul acesta”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.