Natalia Duminică a vorbit, în cadrul unui inyterviu pe care l-a acordat recent atât despre experiența Survivor România, cât și despre motivul pentru care și-a amânat nunta.

Natalia Duminică a amânat nunta de două ori

Fosta concurentă de la Survivor România are o relație de lungă durată, iar în urmă cu doi ar fi trebuit ca ea și partenerul ei de viață să ajungă în fața altarului, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. De ce? Ei bine, se pare că Natalia Duminică nu era ferm convinsă că își dorește lucrul acesta, așa că a preferat să mai aștepte o vreme.

Din nefericire, după toate acestea, a venit și pandemia de coronavirus și nu au mai avut cum să să organizeze evenimentul. În tot acest timp, ea a preferat să pună un mai mare accent pe cariera sa și să facă lucruri folositoare pentru viitorul ei, nu să se gândească la ceea ce nu a reușit să ducă la bun final, fiind de părere că va veni momentul potrivit și pentru nunta sa.

„Da, prima dată am amânat, deoarece nu eram sigură de decizie, dar asta se întâmplă în urmă cu peste 2 ani. Între timp, a venit pandemia și eu am fost concentrată pe carieră, evenimente. Atât timp cât eu sunt ocupată, nu ne mai grăbim. Sunt sigură că va veni și momentul potrivit.”, a declarat Natalia Duminică, pentru fanatik.ro.

Natalia Duminică a mai participat și la Românii au Talent în trecut, dar a ajuns cunoscută după ce a a plecat în Republica Dominicană, la Survivor România. Din nefericire, deși nu a intrat în conflict cu colegii ei, nu a primit voturile necesare din partea telespectatorilor și a fost necvoită să plece din concurs.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.