Horia Brenciu este unul dintre cei mai vestiți artiști din România. Concertele sale adună mii de oameni, iar piesele lui sunt îndrăgite atât în țară, cât și peste hotare. Tariful pe care îl percepe cântărețul pentru o nuntă este unul destul de generos.

Tariful lui Horia Brenciu pentru o nuntă

Dacă vrei ca la nunta ta să îți cânte Horia Brenciu, atunci fii pregătit să scoți din buzunar fix 12.500 de euro. Horia Brenciu împreună cu orchestra sa sunt unii dintre cei mai scumpi artiști din România. Artistul are un tarif mai mare decât cel al lui Smiley sau Loredana. Pentru acești bani, Brenciu ar cânta în trei reprize a câte 45 de minute.

Cântărețul este la fel de bine cotat ca Alexandra Stan, aceasta având un preț de 13.000 de euro pentru 45 de minute de concert la petrecerile private. Totuși, Brenciu nu este cel mai scump artist. Elena Gheorghe împreună cu orchestra a câștigat din trei concerte 20.000 de euro.

Ștefan Bănică Jr., Smiley sau Holograf percep un tarif în jur de 10.000 de euro pentru o oră de prestație la un concert.

Cine este Horia Brenciu

Horia Brenciu s-a născut la Brașov, la 27 august 1972. Artistul a absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov, apoi Academia de Teatru și Film din București și Școala Populară de Artă din orașul său natal.

Debutul său a avut loc la vârsta de 18 ani, în anul 1990, în trupa „Apropo”, pe vremea respectivă cântând la pian. În octombrie 1993 a prezentat prima ediție a concursului interactiv ROBINGO (TVR), care l-a făcut celebru.

Horia Brenciu a fost jurat la show-urile muzicale X Factor și Vocea României. În anul 2002, Horia Brenciu a dat naștere unei trupe, HB Orchestra.



Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.