Viața de artist nu este una atât de ușoară pe cât pare și nici una lipsită de riscuri, iar aceste lucruri le-a simțit chiar și Carmen de la Sălciua pe pielea sa. Uite ce a pățit cântăreața în timpul unui eveniment!

Vedeta s-a simțit în pericol

Carmen de la Sălciua este o femeie extrem de sinceră, căreia îi place enorm să își țină fanii la curent cu tot ceea ce face. Postează aproape zilnic pe contul ei de Instagram, iar recent internauții au criticat-o în legătură cu unele imagini pe care le-a postat, moment în care artista a luat pur și simplu foc. Le-a transmis acestora că răutatea le curge prin toți porii și că mereu au ceva de comentat, indiferent de felul în care apare pe social media.

Dacă acum primește amenințări și comentarii răutăcioase doar pe internet, în trecut vedeta a avut parte de un moment în care a fost amenințată cu cuțitul de către un bărbat, chiar în timpul unui concert. Fosta soție a lui Culiță Sterp a simțit la vremea respectivă că viața îi este pusă în pericol, iar de curând și-a amintit de acel eveniment nefericit și a povestit cum a decurs totul. Din fericire, frumoasa vedetă nu a pățit nimic grav.

”M-am simțit în pericol chiar la începutul carieri mele, eram la un eveniment și cineva a venit, un domn, printre dedicațiile pe care le primeam, a venit să-i cânt o anumită melodie, și i-am zis că imediat, doar să termin melodia pe care o cântam. În acel moment am simțit la gât ceva rece, era un cuțit. Cred că atunci a fost momentul în care am zis că dacă lucrurile mai continuă așa, iar lumea merge în direcția asta, nu știu ce va fi cu muzica. A fost singura situație de acest gen”, a spus Carmen de la Sălciua, potrivit spynews.ro.

Deși acum câțiva ani, când a apărut pentru prima dată în industria muzicală din România oamenii nu îi dădeau prea mari șanse de reușită, ea a reușit să le demonstreze tuturor că poate și a devenit una dintre cele mau iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi.

Citeste si:
O tânără de 16 ani a fost înjunghiată în Capitală de fosta...
O tânără de 16 ani a fost...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.