Viața de mămică nu este ușoară nici pentru Larisa Udilă care, spre deosebire de alte vedete de la noi, a recunoscut faptul că după venirea pe lume a fiului ei, i-a fost extrem de greu și a intrat într-o mică depresie.

Larisa Udilă, despre kilogramele în plus

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproape un an, iar de atunci viața sa a luat cu totul și cu totul o altă întorsătură. Larisa Udilă a trecut prin clipe grele sarcina ei nefiind una tocmai ușoară, dar nu a fost simplu nici după ce a născut. Bruneta s-a panicat extrem de tare când a conștientizat că are un copil și că nu știe cum să se comporte cu el, dar odată cu trecerea timpului s-a obișnuit și și-a luat rolul de mamă foarte în serios.

„Chiar am fost lăudată. Am observat că sunt foarte criticate mmicile care nasc și slăbesc imediat. Și asta mi se pare absurd, dacă femeia așa e genetic. (...) Pe mine m-au apreciat că m-am arătat exact așa cum sunt eu.”, a spus Larisa Udila, la Antena Stars.

Deși a fost un moment frumos în viața ei, Larisa Udillă nu a scăpat de criticile venite din partea oamenilor care s-au legat, în mare parte, de kilogramele în plus pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. A recunoscut chiar și ea faptul că s-a îngrășat destul de tare, dar asta și din cauza faptului că începuse să mânânce foarte mult și la orice oră.

„Am avut critici dure atunci când am fost însărcinată. În ultima perioadă într-adevăr mă îngrășasem foarte, foarte tare. Recunosc că pe de-o parte a fost și vina mea, am mâncat enorm, dar după ce am născut am fost foarte încurajată de comunitatea mea”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2022 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.