Gina Pistol se confruntă cu tot felul de probleme, după ce a născut, iar despre o parte dintre aceste le vorbește și fanilor de pe Instagram cu care păstrează legătura aproape în fiecare zi. Iată ce i s-a întâmplat partenerei de viață a lui Smiley!

Ce probleme are iubita lui Smiley

Deși venirea pe lume a fiicei sale a fost cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat în ultimii ani, Gina Pistol a fost și încă este nevoită să suporte anumite consecințe. Pe lângă faptul că nu mai are deloc timp pentru ea și pentru nevoile și nici în vacanță nu a putut pleca fără cea mică, prezentatoarea de la Antena 1 s-a confruntat și cu anumite probleme de sănătate.

Recent, de exemplu, le-a cerut sfaturi fanilor ei de pe Instagram în ceea ce privește o situație prin care trece cu părul ei care după ce este spălat capătă un miros ciudat. Blondina nu are nici cea mai mică idee dacă aceasta este o problemă hormonală sau pur și simplu se întâmplă din cauza faptului că a fost infectată cu COVID-19. Gina Pistol nu a schimbat absolut nimic în ritualul său de îngrijire al părului și tocmai de aceea i s-a părut și mai ciudat.

Este prima dată când o se întâmplă acest lucru de când se știe și din aceat motiv nu are nici cea mai mică idee ce ar trebui să facă.

„Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă cauza este hormonală sau post-Covid, nu știu, însă, prima dată am crezut că mi se pare. De ceva timp când îmi spăl părul, părul meu ud are un miros ciudat. Vă amintiți atunci când își făcea bunica sau mama permanent, pe vremuri de mirosea de îți rupea nasul? Mirosea în toată scara blocului. Cam acela e mirosul, nu la fel de puternic, dar miroase ciudat.

Și nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire a părului. Folosesc aceleași șampoane, aceleași măști de păr, nu știu, dar e dubioasă rău treaba asta. Vă dați seama că îmi știu mirosul. Știu părul ăsta de 41 de ani, adică… nu știu ce se întâmplă”, a povestit Gina Pistol, la Story.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.