Ruxi a vorbit, în cel mai recent podcast unde a fost invitată, despre copii, despre căsătorie, despre prima ei carte care a avut un succes imens, dar și despre multe alte lucruri.

Ruxi nu se vede mamă

Ruxi a fost cea mai apreciată concurentă din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”, pe care a și câștigat-o. I-a cucerit pe cei de acasă cu aparițiile sale unice, dar și cu problemele sau situațiile pe care le aducea în atenția telespectatorilor de fiecare dată.

Recent, vedeta a fost invitată în cadrul podcast-lui pe care Roxana Nemeș îl moderează pe YouTube și a vorbit despre faptul că nu se vede mamă și că nici nu trăiește cu gândul acesta sau cel de a se căsători. Ea a mai spus că dacă ar fi să se întâmple nu este nimic greșit, dar o sperie numai gândul că ar putea deveni realitate un astfel de scenariu în care ar avea un copil și ar trebui să îi poarte de grijă.

"Nu prea mă văd a fi mamă. Nu trăiesc cu gândul de a mă mărita sau de a avea copil, dacă se întâmplă, accept, dar nu trăiesc cu gândul că trebuie să fac asta sau că vreau să fac asta. M-am gândit la asta și m-am speriat. Doar gândul că nu dorm noaptea, să simt cum mă trezesc dimineața și să fiu non-stop acolo, îmi place prea mult cu mine. Nu pot, sunt prea multe chestii de făcut. Dacă e bolnav te apucă panica, dacă îl las nu știu unde mă gândesc unde l-am lăsat.", a declarat Ruxi, în podcast-ul moderat de Roxana Nemeș.

În ultima vreme, fosta câștigătoare a emisiunii „Bravo, ai stil!” a lansat chiar și o carte citită de femei din toate colțurile țării, care o apreciază și care au avut multe lucruri de învățat din experiența lui Ruxi. Afacerea îi merge de minune și chiar scrie la cea de-a doua carte pe care fanele sale o așteaptă cu sufletul la gură.

"S-a vândut bine cartea mea. Am câștigat cât să îmi fie bine. <> e despre mine, e o poveste din viața mea. 100% tot ce s-a întâmplat în carte este povestea mea. Asta a fost cea mai interesantă poveste.", a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.