S-a scris că a murit Florin Călinescu, în urmă cu scurt timp. Nu este prima vedetă care trece printr-o asemenea situație, dar se află printre puținele care au decis să reacționeze.

Florin Călinescu, mesaj pentru cei care au scris că și-a pierdut viața

Este un trend pe TikTok, de câteva zile bune, în care se scriu despre unele dintre vedetele de la noi din țară cum că și-ar fi pierdut viața fie într-un accident de mașină, fie în alte circumstanțe. Nu multe sunt cele care au și o reacție la filmările cu pricina. În urmă cu puțin timp, s-a spus și despre Florin Călinescu faptul că a murit, iar el nu s-a putut abține să nu le dea replica gurilor rele.

Fostul jurat de la „Românii au talent” s-a declarat a fi foarte deranjat de informația falsă care circulă pe internet și le-a transmis celor care s-au ocupat de răspândirea veștii un mesaj tranșant. La momentul actual, acesta se află pe Dunăre și chiar de acolo a decis să își exprime opinia, în loc să se bucure de cele câteva zile libere pe care și le-a luat.

Mai mult de atât, Călinescu i-a sfătuit pe cei la care ajung astfel de informații să nu mai creadă tot ce văd pe internet.

„Sunt între România și Serbia, un loc minunat drag mie și vreau să le spun tuturor cretinilor care vehiculează pe Internet faptul că sunt mort. Uitați-vă! Sunt mort la mijlocul Dunării ca și Decebal și Traian, într-un loc pe care-l eu îl explorez de când sunt copil. Dezvoltați-vă creierul și personalitatea, nu mai citiți toate prostiile. Ca să vii și să spui că Florin Călinescu e mort, e ok, când e mort. Dar dacă el e viu, atunci să vă vedeți de treabă. Deci sunt mort, dar sunt viu.”, a spus Florin Călinescu, într-un live pe Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.