Oana Zăvoranu și-a anunțat fanii că vrea să candideze la președinție, că nu este deloc o glumă așa cum se aștepta toată lumea și că ideea i-a venit datorită urmăritorilor săi de pe Instagram.

Zăvo vrea să fie liderul țării

Oana Zăvoranu a devenit una dintre cele mai urmărite și, totodată, controverate vedete de la noi din țară. Totul a început în pandemie, când actrița a dat naștere proiectului său de pe YouTube, în care după modelul Danei Budeanu critica vedetele de la noi din țară, în special pe influncerițele care își câștigă existența din promovarea produselor pe Instagram.

Vedeta a avut foarte multe probleme din cauza proiectului respectiv, deoarece o parte dintre persoanele publice pe care le-a luat la rost au decis să o dea în judecată. Un scandal de zile mari a pornit la vremea aceea în mediul online, scandal în care au fost implicate, de exemplu, Oana Roman, Adelina Pestrițu și Aline Ceușan.

Ei bine, Oana Zăvoranu nu a avut parte doar de lucruri bune, ci a câștigat admirația multor oameni care îi scriu mereu că ar trebui să candideze la președinție. Vedeta a luat în calcul acest aspect și nu a negat faptul că i-ar plăcea să fie prima femeie de la conducerea țării.

„Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!”, a declarat Oana Zăvoranu, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2022 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.