Incidentul dintre Will Smith și Chris Rock de la Premiile Oscar 2022 i-a lăsat un gust amar lui Marius Elisei, partenerul de viață al Oanei Roman, iar soția lui a explicat și de ce anume s-a întâmplat lucrul acesta.

Oana Roman, despre afecțiunea cu care s-a confruntat partenerul ei

Momentul în care Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la Premiile Oscar 2022, după ce acesta a făcut o glumă pe seama faptului că soția sa este cheală. Mii de oameni au comentat scena respectivă, iar printre aceștia se află și Marius Elisei, care din păcate știe cum este să ai probleme cu căderea părului, iar partenera lui de viață a vorbit despre acest subiect sensibil.

Fanii fiicei lui Petre Roman i-au cerut acesteia pe contul ei de Instagram să își dea cu părerea despre acest incident, iar ea a acceptat pânâ la urmă să își exprime punctul de vedere. Ei bine, Oana Roman este de partea lui Will Smith, deși a reacționat violent, dar având în vedere că Marius Elisiei a avut și el alopacie și nu i-a fost deloc bine, s-a pus în pielea sa și nu i-a convenit situația.

Oana Roman a mai mărturisit că, probabil, Will Smith a reacționat la nervi și că pur și simplu nu s-a mai putut abține, regretând mai apoi gestul pe care l-a făcut.

„Peste 90% dintre voi ați fost de acord că reacția lui Will Smith a fost exagerată. Cu siguranță, a fost o reacție la mânie pe care nu a reușit să o controleze. Și reacția lui a fost, din punctul meu de vedere, una care nu a rezolvat problema. Cu boala cuiva nu faci glume. Apropo de cei care-și dau cu părerea fără să fi trăit nimic din ce comentează. Noi am trăit asta. Marius a avut alopecie și s-a ras în cap la un moment dat. A durat niște ani și lupta cu boala asta a fost foarte grea. Nu faci caterincă despre așa ceva. Punct. Eu cred că singura persoană care poate să râdă de mine sunt eu”, a mărturisit partenera lui Marius Elisei, pe Instagrm.

Citeste si:
Incidentul din Polonia, luat în derâdere de propaganda rusă. „Țara...
Incidentul din Polonia, luat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Martie 2022 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.