Astăzi, 29 martie, Dan Bittman împlinește frumoasa vârstă de 60 de ani și a mărturisit care este cea mai mare dorință pe care o are acum.

La mulți ani, Dan Bittman!

Solistul trupei Holograf se află pe lista celor mai cunoscuți și iubiți cântăreți de la noi din țară, fără niciun fel de îndoială, iar de 30 de ani adună mii de oameni la concertele sale. Dan Bittman, în ciuda vârstei pe care a împlinit-o, are încă multe fane care se strâng în fața scenei pentru a se bucura de muzică live și de prezența sa.

Astăzi, într-o zi specială atât pentru el, cât și pentru familia sa, artistul are o mare dorință. Schimbarea prefixului este un moment important și tocmai din acest motiv, Dan Bittman nu își dorește nimic mai mult în afară de sănătate. Dacă este sănătos, își mai poate îndeplini un alt vis și anume acela de a mai sta pentru câțiva ani pe scenă și de a-și bucura fanii cu melodiile sale.

Așa cum era de așteptat, admiratorii săi nu au uitat de aniversarea sa și i-au transmis toate gândurile lor, în speranța că îi vor face ziua cu mult mai frumoasă decât este deja.

„Îmi doresc sănătate, asta e cea mai importantă, de doi ani încoace. Și îmi doresc să mai pot continua încă o perioadă să pot să apar în fața publicului și să bucur oamenii. Nu știu cum o să petrec, nu-mi place să-mi fac dinainte planuri, las așa la latitudinea întâmplării.”, a declarat Dan Bittman, pentru spectacola.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.