Concurenții de la Survivor România au fost nevoiți să treacă una dintre cele mai grele probe de până acum, mai ales pentru fete și anume cea a cântarului. Unii dintre ei au ajuns de nerecunoscut, în cadrul concursului, în timp ce alții au slăbit foarte, foarte puțin.

CRBL și Relu Pănescu, de nerecunoscut

Competiția Survivor România nu este deloc una ușoară, așa cum se poate vedea din fața micilor ecrane, iar de acest lucru s-au putut convinge chiar și concurenții care participă anul acesta. În urmă cu doar câteva luni, niciunul dintre ei nu s-ar fi așteptat la o experiență atât de frumoasă și atât de dificilă precum cea de care au parte acum.

Lipsa hranei este cel mai mare dușman pe care îl au atât Faimoșii, cât și Războinicii, iar seara trecută au fost supuși de către moderatorul emisiunii, Daniel Pavel, la o probă plină de emoții și anume cea a cântarului. În timp ce concurente precum Laura Giurcanu sau Alexandra Duli au scăpat de atât de multe kilograme, concurenți precu, CRBL sau Relu Pănescu s-au transformat în totalitate.

CRBL a avut un șoc, în clipa în care s-a urcat pe cântar și a realizat cât de mare este diferența de kilograme cu care a intrat în concurs față de cea de acum, același lucru întâmplându-se și în cazul Războinicului Relu Pănescu, care a intrat cu 83 și a ajuns la 69.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.