Irina Rimes și-a găsit puterea de a vorbi despre războiul din Ucraina, la o lună de la izbucnirea lui. Artista a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, prin intermediul căruia a dat de înțeles că atât ea cât și ceilalți membri ai familiei au fost afectați.

Irina Rimes, ajutor pentru refugiați

Ultima lună din viața Irinei Rimes a fost una extrem de grea, din cauza războiului de la granițele țării noastre. Vedeta ar fi trebuit să lanseze un album și să facă multe lucruri legate de cariera sa, dar nu a avut energie pentru astfel de lucruri. Ea a preferat să le întindă o mână de ajutor refugiaților ucraineni care și-au lăsat întreaga viața în spate și care au fugit din calea morții unde au văzut cu ochii.

În primele zile de război, cântăreața nu a fost capabilă să facă nimic, ci doar a luat legătura cu cei dragi. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irina Rimes are rude chiar și în Rusia, iar mulți s-au întrebat ce se petrece, de fapt, cu ei.

”Mi-a luat ceva să-mi revin. În primele zile nu puteam gândi. Mi-am sunat părinţii, fratele, rudele. Panică! N-o să dau detalii pentru că sunt prea intime, dar războiul ne-a afectat pe mai multe paliere. Acum sunt în Paris şi oamenii mă întreabă – „Cum e la voi? România ce zice? Ah, dar familia ta e în Moldova, nu? Da’ tu n-aveai rude în Rusia?! Ei ce zic?”, a scris artista, pe social media.


Într-o postare pe care artista a făcut-o pe social media a vorbit despre faptul că atât ea cât și cei din familia ei au fost afectați de invazia rușilor din Ucraina și că nu face altceva decât să se adapteze noi realități care nu este deloc una pe care și-ar fi imaginat-o în urmă cu câteva săptămâni. Este de părere că va fi nevoie să treacă mai multe generații, pentru ca ura și propaganda să se spele.

”Zilele trecute am asistat la o discuţie la telefon în care soţia primea vestea că soţul ei este rănit şi că nu ştiu în ce spital se află. În secunda doi am avut cel mai laş şi egoist gând: “ce bine că nu sunt în locul ei…” Războiul scoate demonii din oameni. (..) Vor trebui să treacă generaţii să spele ura, propaganda şi restul deşeurilor pe care le lasă în urma fiecare tanc care înaintează. Ura şi propaganda există de mulţi ani, istoria o ştim, dar n-a fost niciodată atât de periculoasă ca acum.“, a mai zis Irina Rimes, pe rețelele sociale.

Citeste si:
Șeful Statului Major al Apărării, despre introducerea serviciului...
Șeful Statului Major al...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.