Mihai Bendeac a făcut un gest care nu a putut trece neobservat și care a fost surprins și pe camere. Actorul și-a dat pantalonii jos în plină stradă, iar la scurt timp după ce a realizat ce a făcut, acesta a făcut câteva declarații pe contul lui de Instagram, cerându-și în primul rând scuze în fața familiei, pe care o respectă și care nu ar trebui să vadă asemenea imagini pe internet. 

Bendeac recunoaște că a greșit

Mihai Bendeac a ieșit în oraș cu bunul lui prieten, Codin Maticiuc. Aceștia s-au distrat de minune, iar băuturile alcoolice nu au lipsit nici ele, astfel că juratul de la iUmor nu a mai fost conștient de ceea ce face. La un moment dat, acesta era filmat de prietenul lui, și-a dat pantalonii jos, iar așa cum era de așteptat filmarea cu pricina a ajuns pe internet.

Au trecut câteva zile de la apariția acelei filmări, iar Mihai Bendeac a considerat că a venit vremea să ofere o serie de explicații, cel mai important fiind pentru el să le ceară iertare membrilor familiei sale, dar și celor care îl iubesc și îl apreciază. Îndrăgitul actor a recunoscut în fața tuturor că a greșit și regretă că nu are oameni alături de el care să îi spună că procedează necorespunzător la momentul potrivit. El a mai afirmat că faptul că își dă seama de ceea ce a făcut este un prim pas.

Fanii actorului s-au distrat copios la vederea imaginilor respective care, în mod normal, nu ar fi trebuit să ajungă niciodată pe Instagram sau în orice alt loc.

"Aș vrea să-mi cer iertare familiei mele și tuturor celor care mă iubesc și mă apreciază. Cuvintele sunt de prisos. Recunosc că sunt prost. Bă, sunt prost, recunosc că sunt prost, nici nu am un anturaj, de foarte multe ori, care să mă ajute în acest sens, dar faptul că îmi dau seama, e un prim pas.", a declarat Mihai Bendeac, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.