Oase și CRBL au participat împreună la emisiunea Asia Express, iar imediat după terminarea concuresului de la Antena 1, a ajuns la final și prietenia lor care dura de peste 15 ani. La început nimeni nu a înțeles cum au ajuns cei doi nici măcar să nu se salute, dar mai apoi a fost clar pentru toată lumea.

Oase, adevărul despre prietenia cu CRBL

Deși au trecut câțiva ani de când foștii concurenți de la Asia Express nu au mai schimbat două vorbe, Oase a făcut din nou acuzații grave la adresa concurentului de la Survivor România, care momentan nu îi poate da replica. Acesta se afla în Republica Dominicană și nu are acces la tehnologie, ceea ce înseamnă că nu poate urmări declarațiile pe care cel pe care îl numea prietenul său le-a făcut despre el.

„Din punctul meu de vedere, el s-a făcut de râs, el a greșit. Drept urmare, și el s-a simțit prost, a dat un interviu în care el stătea pe canapea și pe care l-a șters două zile mai târziu. Lumea a reacționat la chestia asta. Consider că nu ar fi trebuit să facă niciuna dintre ele. Be a man! Opinia publică, când e o treabă personală pentru mine, nu mă interesează. Eu dorm foarte liniștit noaptea, atât pot să zic. Eu știu ce am făcut și ce nu am făcut”, a spus Oase, potrvit spynews.ro.

Oase a spus clar că el este împăcat cu toate deciziile pe care le-a luat în ceea ce îl privește pe CRBL și că poate dormi liniștit noaptea, ceea ce este extrem de important pentru el. Din câte a mai povestit chiar el, Faimosul este cel care a decis să rupă orice fel de legătură, iar lui Oase îi pare extrem de rău că s-a ajuns într-o asemenea situație, dar nu are puterea de a schimba nimic.

„Pot să spun că este o dezamăgire. Dacă el vrea să ne punem să vorbim, eu sunt pentru. Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce. Ideea este că da, îi știam familia, copilul. Eu am suferit.”, a mai spus Oase, conform aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.