Alex Velea este mândru de femeia pe care de lângă el, dar și de familia pe care o au împreună. Nu ar renunța la Antonia pentru nimic în lume, nici măcar în teorie. Întrebat cu ce femeie ar vrea să își petreacă o noapte, în afara viitoarei sale soții bineînțeles, el a oferit un răspuns cu totul și cu totul neașteptat.

Alex Velea, moment de sinceritate în direct

Antonia și Alex Velea formează, fără niciun pic de îndoială, unul dintre cele mai urmărite cupluri din România. Cei doi artiști au trecut prin multe momente grele împreună, mai ales în anii în care cântăreața s-a chinuit să divorțeze de fostul ei soț italian alături de care are și o fiică pe nume Maya. Ei bine, toate acele zile au trecut, iar cel mai probabil cât de curând cei doi își vor uni destinele atât în fața ofițerului de stare civilă, cât și în fața lui Dumnezeu.

Invitat în cadrul unei emisiuni, Alex Velea a fost întrebat cu ce femeie ar vrea să își petreacă o noapte, iar el nu a evitat răspunsul, ci a făcut o serie de afirmații neașteptate. Acesta a spus că a învățat să nu fie un bărbat gelos, pentru că are o femeie atât de frumoasă, iar mai apoi a stârnit amuzamentul că dacă gazdele vor ca el să devină viral, ar putea spune că ar vrea să petreacă o noapte alături de un bărbat.

„Am învățat să nu fiu gelos pentru că am o nevastă atât de frumoasă și dacă ar fi fost să fiu gelos în orice act, atunci când o văd pozând sau performând, cred că înnebuneam. Cu nevasta mea. Nu am apucături din acestea. Dacă vreți să devin viral pot spune că aș vrea să fac asta cu un bărbat. Își face mereu griji pentru mine, își dorește să fiu bine. E sprijinul meu și îmi dă mereu sfaturile alea bune de care am nevoie. Orice decizie iau în viața asta o iau alături de ea”, a spus Alex Velea în emisiunea „Dimineața cu noi”

Partenerul de viață al Antoniei a recunoscut că, poate, cel mai îndrăzneț lucru pe care l-a făcut a fost să părăsească orașul în care a trăit și să se mute în București.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

„Cel mai îndrăzneț lucru pe care l-am făcut a fost să părăsesc orașul natal, să vin la București să mă lansez”, a mai zis cântărețul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Martie 2022 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.