Xonia a intrat din nou în atenția publicului, în urma participării sale la emisiunea Survivor România, chiar dacă nu a rezistat pentru prea mult timp în competiție. Artista este foarte deschisă când vine vorba despre ea, dar nu mulți aveau idee ce probleme de sănătate are blondina. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, ea a vorbit despre acestea, dar și despre felul în care a reacționat când a aflat că suferă de o boală autoimună.

Fosta Faimoasă a vorbit despre problemele sale de sănătate

Xonia și-a găsit puterea de a vorbi despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa și anume cea în care a fost diagnosticata cu o boală autoimună care i-a dat viața peste cap și din cauza căreia a suferit enorm. Fosta concurentă de la Survivor România a suferit de depresie și de anxietate, iar cel mai mare ajutor pe care l-a primit în acele luni din viața ei a venit din partea familiei sale.

Cei dragi i-au fost mereu alături și crede că este o persoană norocoasă să fie înconjurată de asfel de oameni care o sprijină indiferent de ceea ce s-ar întâmpla. Nu doar familia a sprijinit-o, pentru că vedeta a avut nevoie, din nefericire, de ajutorul specialiștilor pentru a-și reveni în totalitate. Deși i-a fost greu, în tot acel timp a reușit să evolueze ca persoană și să învețe foarte multe lucruri despre ea.

‘’Am luptat cu depresia înainte să mă îmbolnăvesc, iar anxietatea a venit după ce am fost diagnosticată și am căzut, iar, într-o depresie cruntă. M-a ajutat foarte mult familia mea, care mi-a fost întotdeauna alături. Sunt extrem de norocoasă cu familia pe care o am, dar cel mai mult eu m-am ajutat, bineînțeles cu sprijinul persoanelor dragi, dar și cu specialiști care m-au îndrumat. Este o vorbă: „Dacă nu vrei să te ajuți pe tine însuți, nimeni nu te poate ajuta'', și este foarte adevărat. Am evoluat foarte mult ca persoană, mă cunosc cel mai bine acum, mi-am vindecat traumele, mi-am rezolvat fricile, am făcut schimbări majore în viața mea privind alimentația, stresul și m-am reconectat cu spiritualitatea și cu Dumnezeu’’, a declarat Xonia, pentru viva.ro.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2022 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.