Sorin Pușcașu și frumoasa lui parteneră de viață, Laura, au devenit părinți pentru prima dată. În urmă cu doar câteva ore, ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos despre care fostul concurent de la Survivor România a afirmat că este sensul vieții lor și al cărui nume l-a dezvăluit la scurt timp după aceea, spre bucuria urmăritorilor lui de pe Instagram. 

Ce nume au ales pentru micuțul lor

Bucurie mare pentru fostul Războinic și pentru iubita sa. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată, după ce băiețelul lor mult dorit a venit pe lume. Spre deosebire de alte vedete care preferă să nu își expună copilul pentru multă vreme de la nașterea sa, prezentatorul le-a arătat fanilor deja primele imagini cu băiețelul lui de care este tare mândru și pe care atât el, cât și Laura l-au așteptat cu sufletul la gură.

Copilul pe care l-au numit Zayn Alexander a avut la naștere 3,12 kilograme și 50 de cm. Cel mai important pentru ei este faptul că bebelușul este sănătos, pentru că în rest se vor asigura că nu va duce lipsă de nimic și îl vor crește și educa așa cum știu mai bine.

În dreptul imaginilor pe care Sorin Pușcașu le-a postat pe Instagram, acesta a transmis și un mesaj emoționant, la care fanii au reacționat imediat. Internauții se bucură pentru aceștia, iar comentariile au fost și ele pe măsura așteptărilor.


“Scopul vieții noastre a venit pe lume in această dimineață la 04:15 (egal 10) Bine ai venit pe lume Zayn Alexander! Ai venit într-o lume dură și deja ai trecut prin ceva greutăți, dar faptul ca ai reușit, te face cel mai puternic! Să știi ca îți suntem recunoscători că ne-ai ales pe noi pentru a-ți fi părinți, iar eu și cu mami îți promitem ca o sa dam TOTUL și încă puțin pentru tine! Te iubim”, a scris Sorin Pușcașu, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.